2821
2789
عنوان

عکس حلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

پس نرماله ؟اولین بارمه چون نمیدونم واقعن مشکلی داره یا نه

ببین اگه نامزدت قبلا نامزدی ناموفق نداشته 

پس مطمن باش یا بخاطر اوضاع اقتصادی خریده قبلا نگه داشته من تو فامیلامون دیدم چند مورد 

یا مثلا از مادرشوهرش اینا به ارث رسیده داده بهت 

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

چه جالب نمیدونستم فک میکردم نشونو هم به سلیقه عروس میگیرن

نشون که خودشون میارن 

مبارک باشه بذار کنار توی دوران عقد هم عوض نکن بعد از عروسی خواستی عوضش کن که ناراحتی پیش نیاد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اتفاقا قشنگه😍توهم بعدا میتونی بدی به عروست یادگاری نسل ب نسل بچرخه

اخی  چه قشنگ 😭♥️

ولی مسعله اینجاس من امادگیشو حس میکنم هم دارم هم ندارم  مامانم با حرفاش ته دلمو خالی کرده یکم به خاطر اینک دوس پسرم ماشین و خونه نداره هنوز 😭😭

چرا باید نداشته باشه خب اون دختر به هر حال یه روز عروسش که میشه همه که پیامبر نیستن

والا به عروس های طفلی هم زورشون میاد بدن دیگه چه برسه به دوست دختر. من نمیدونم نسل شما چجوریه روابط ها. اما اگه چیزی بینتون رسمی نیست هدیه های اینجوری و نگیر. با رسم و رسومات پیش برو که با ارامش زندگیتو شروع کنی. 

یه کم قدیمی اما خوشگله معمولا مادشوهرهایی که عروسشون را دوست دارن طلای خودشون را میدن به عروس وگرنه ...

اخی اگه اینجوری باشه مه بدجور عذاب وجدان میگیرم 😭😭♥️

عه چرا اخه 😂😂

اخی اگه اینجوری باشه مه بدجور عذاب وجدان میگیرم 😭😭♥️عه چرا اخه 😂😂

نه بابا عذاب وجدان براچی از رو دوست داشتن داده تو هم نگه دار یادگاری 

نمیدونم کلا حسوده بفهمه منو شوهرم رفتیم سر کوچه میگه چرا منو نبردین

ببین اگه نامزدت قبلا نامزدی ناموفق نداشته پس مطمن باش یا بخاطر اوضاع اقتصادی خریده قبلا نگه داشته من ...

هنوز دوسپسرمه ولی احتمالا به خاطر اوضاع اینجوریه اخه من فک کردم اینم همون حلقه نامزدیه خواستم مطمعن شم :(

چون دیده بودم دختررو میبرن حلقه بگیرن اصن قبلش با خانوادش مشورت میکنن اجازه میگیرن سر همین دو دل بودم

اخی چه قشنگ 😭♥️ولی مسعله اینجاس من امادگیشو حس میکنم هم دارم هم ندارم مامانم با حرفاش ته دلمو خال ...

عزیزم شاید خیلیا بگن خونه ماشین مهمه ولی ب این فکر کن که پسره اگه خوبه خانوادش باهات خوبن خداتو شکر کن من خودم با کسی بودم انقدر پولدار بودن پنج شیش تا واحد فقط خونه داشت پسره ولی شعور نداشت خانوادش هم عوضی بوذن ولی خیلیارو دیدم پسره خونه نداشت ولی با زنش مثلع ملکه ها رفتار کرد به هرچی هم رسید همین که مادرش دوستداره خداتو شکر کن خوشبخت بشی عزیزم نکران نباش

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

هنوز دوسپسرمه ولی احتمالا به خاطر اوضاع اینجوریه اخه من فک کردم اینم همون حلقه نامزدیه خواستم مطمعن ...

عزیزم نشون رو خودشون میخرن ، عقد و میبرن میخرن 

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

والا به عروس های طفلی هم زورشون میاد بدن دیگه چه برسه به دوست دختر. من نمیدونم نسل شما چجوریه روابط ...

اره خب اینو حق میدم ماهم اخه دوس دختر دوس پسریم هنوز چیزی رسمی نیس برا همین دودلم یعنی پسش بدم حلقه رو؟خودم تلاش کردم پس بدم ولی مادرش قبول نکرد میترسم ناراحت شه چجوری پس بدم که ناراحت نشه؟