2777
2789

تا الان بیشتر از ۵ تا خاستگار داشتم ک میخواستن بیان صحبت کنن مامانم رد میکنه میگه دخترم باید درس بخونه کوچیکه. ۲۰ سالمه، من مشکلی با نیتش ندارم ولی نمیدونم چرا اصلا بهم نمیگه ک خاستگار میاد برام، بخدا بعضی وقتا افسردگی میگیرم فک میکنم هیشکی منو نمیخواد بعدا صداش در میاد ک اره فلانی میخواسته منو مامانم نذاشته، بعد میبینم مادرای مردم ی خاستگلر ک برای دخترشون میره تو بوق کرنا میکنن ولی مامان من هیییچوقت هیچیییی ب هیشکییی نمیگه ک یبار ب گوش من نرسه ب درس خوندنم لطمه وارد بشه، و چون هیچی نمیگه همه فکر میکنن خاستگار ندارم و لابد عیب و ایرادی دارم 

من همسنتم ولی میگم کار خوب رو مامانت میکنه

بعدا میفهمی 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همسنتم ولی میگم کار خوب رو مامانت میکنهبعدا میفهمی

حالا منم بچه نیستم ک با دوتا خاستگار اب از لب و لوچم اویزون بشه  ولی واقعا بدم میاد چیزیو ازم پنهون کنن اونم چیزی ک مربوط ب منه

کار واقعا خوبی میکنه چون ذهنت درگیر میشه 

مامان منم اینطوری بود بعد همسایه فضولمون میومد میگفت، واااا فلانی اومد چرا دختر بهش ندادید، من دهنم باز میموند متوجه میشد من در جریان نبودم، به مامانم میگفت چرا بهش نمیگی خواستگار داره، نمیگی فک میکنه خواستگار نداره نا امید میشه، همسایه مون فک میکرد من از نداشتن خواستگار ناراحت میشم در حالی که من اصلا توو تین باغا نبودم