2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبه موفق باشی من توی زندگیم هیچ وقت پولی در نیاوردم بهش فکر کن 😅😅بنظرم کار خوبی میکنی

منم🥲

دنبال کارم رفتم مصاحبه رفتم قبول نشدم

امشب اومدم مجازی پول دربیارم میلی رو نصب کردم که اونم بهم پول نداد🤣

الانم هیچکس نیست کدمو بزنه 😭🤣🤣

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

منم🥲دنبال کارم رفتم مصاحبه رفتم قبول نشدمامشب اومدم مجازی پول دربیارم میلی رو نصب کردم که اونم بهم ...

میلی باید کدت رو بزنن تا جایزه ببری 

ولی پامپ که پیش بینی ارز دیجیتال هست داخلش ماموریت داره که بهت فرصت پیش  بینی میده و به جز اون هر روز هم ۳تا فرصت میده. شانست خوب باشه میتونی کلی پول در بیاری ازش لینکشو گذاشتم تو امضام چون نمیشه تو نظرات لینک گذاشت.

دوست داشتی امتحان کن ضرری نداره 

میلی باید کدت رو بزنن تا جایزه ببری ولی پامپ که پیش بینی ارز دیجیتال هست داخلش ماموریت داره که بهت ف ...

اونم کد ملی و اطلاعات خصوصی میخواد؟

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

خوبه موفق باشی من توی زندگیم هیچ وقت پولی در نیاوردم بهش فکر کن 😅😅بنظرم کار خوبی میکنی

پامپ که پیش بینی ارز دیجیتال هست داخلش ماموریت داره که بهت فرصت پیش  بینی میده و به جز اون هر روز هم ۳تا فرصت میده. شانست خوب باشه میتونی کلی پول در بیاری ازش لینکشو گذاشتم تو امضام چون نمیشه تو نظرات لینک گذاشت.

پامپ که پیش بینی ارز دیجیتال هست داخلش ماموریت داره که بهت فرصت پیش  بینی میده و به جز اون هر روز هم ۳تا فرصت میده. شانست خوب باشه میتونی کلی پول در بیاری ازش لینکشو گذاشتم تو امضام چون نمیشه تو نظرات لینک گذاشت.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز