2821
2789
عنوان

جنگ جنسیتی

191 بازدید | 15 پست

سلام این جنگ جنسیتی بین خانم و اقا چیه راه انداختین؟ تو یه سری تاپیکا خیلی رندوم میبینم طرف یه سوالی کرده نیاز به کمک داره وقتی میری جوابشو محترمانه میدی میگن مگههه نگفتممم اقا نیاد اقا نظر نده خدا شما مردارو لعنت کنه و فلان و بمان؟! توی جنس مرد و زن هم خوبش هست هم بدش هست چرا سعی میکنید تر و خشک رو باهم بسوزونید؟ طرف داره خودکشی میکنه من تاپیکشو دیدم با تموممم وجودم دوس داشتم کمکش کنم بلکه یه مانع کوچیک از زندگیش برداشته باشم ولی چنان بعضیا گارد دفاعی میگیرن اصلا ادم میمونه چی بگه. کاشکی یه روزی برسه یاد بگیریم همه پیش هم باشیم با هم مهربون باشیم و جنگ جنسیتی راه نندازیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😑هیچ مردی محض رضای دا نمیاد نی نی سایت 

اینقدر درخواست ووستی میدن نسبت به همه بدبینیم 

چون اصولا مرد نباید تو سایتی باشه که ۹۵ درصدش زن هستن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اره مث امیر بلوراز ۱۰تا کاربر مرد شااااید یکی واقعا بخاد کمک کنه

این شخصی که شما میگی رو من اصلا نه دیدم نه میشناسم ولی اصلاااا دلیل نمیشه همه همینطور باشن! من شخصا خیلی وقتا که نیاز به حرف زدن دارم میام اینجا سعی میکنم هم کمک کنم هم کمک بقیه شامل حالم بشه ولی وقتی میبینم جنگ جنسیتی راه انداختن بدتر حالم خراب میشه. بخدااا که همه مث هم نیستن 

😑😑😑😑هیچ مردی محض رضای دا نمیاد نی نی سایت اینقدر درخواست ووستی میدن نسبت به همه بدبینیم چون اصول ...

برو تاپیکای منو ببین خیلی وقتا ادم واسه کاراش نیاز به مشورت گرفتن داره. چه ایرادی داره بیاد اینجا صحبت کنه؟! نسبت به همه بد بین نباش اگه طرف بهت بی احترامی کرد جوابشو نده درخواستشو قبول نکن ولی اول ببین طرف کیه چی میگه 

جدی بعضیا کلا حضورشون تو نینی سایت غلطه طرف داره حرف میزنه اومده نینی یار تک کرده یا مثلا میاد فیک ...

این چیزایی که میگید رو حقیقتا من زیاد سر در نمیارم😂ولی امشب اومدم از تجربیات چند نفر استفاده کنم که بهم کتاب معرفی کنند ولی بعدش چشمم به دوتا تاپیک افتاد که بدجورر داشتن هم دیگه رو تخریب میکردن. 

اوو خب کتاب پیدا کردی به ما ام بگو

والا کتابی که بهم معرفی کردن رو قبلا هم شنیدم ولی فرصت نکردم بخونم. هنر رندانه به ت..خم گرفتن. دوس دارم بعد از خوندنش به درجه ای برسم که بتونم خودم رو با تمام عیب و نقص هام دوس داشته باشم. شما کتابی خوندید که بخواید معرفی کنید؟!

2824
2823
2791
2779
2792