سلام هیشکس اینجا طراحی دکوراسیون داخلی انجام نمیده؟؟
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاربران سرچ زدم دیزاینر یه نفر بود ک بازدیدش برا ۹۸ بود
قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
عزیزم بده هوش مصنوعی یا سرچ کن سایت های خارجی رایگانم انجام میدنخیلی حرفه ای و بدون اشکال نیست ولی ب ...
هوش مصنوعی ک باید شارژ کنی . سایتهای خارجی چیه بلد نیستم
هوش مصنوعی رایگان کوپایلتسایت پینترست هم انگلیسی سرچ کن ایده بگیرسایت داخلی ندیدم چون عادت دارم انگل ...
ممنونم.انگلیسی ک نمیفهمم🥲😅
عزیزم سرچش رو جملات رو توی گوگل ترنسلیت بزنعکس میاد دیگه نیازی ب ترجمه زیاد نیستقراره عکس ببینی
ممنون از راهنماییتون