نمیدونم چرا سوالم با چهل سال سن و سه تا بچه مسخره هشت اما حسادت دارم من خونه خوب دارم ماشین خوب اما همش فکر میکنم اون جا منو گرفته چیز مسخره و بیخود حالا گور سیا مگه صندلی شاهنشاه ولی من با حسادتم چکنم لعنت به حسود چکنم که قوی باشم و دارای اعتماد به نفس
از اینکه جاری و مادر شوهرت یه جا زندگی میکنن حسادت میکنی ؟درست متوجه شدم.؟
نه از اینکه اینقدر صمیمی شدن من عروس اولم خعلی خوب بودیم اما خب تفاوت فرهنگی داشتیم کلا بحث و اینا هم زیاد کردیم من دیگه گفتم باید کمتر برم و بیام الان میبینم جاریم همش پیششه همش دستش رو پاشه همه جا باهاش میره و اینا منو حسود میکنه در صورتی که نمیخام حسود باشند و طبق فرهنگ اصلا بکن مربوط نیس
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم من عروس اولم و جدا هستم از خانواده همسر با مادر همسرم قبلاً خعلی گرم بودم ولی دیگه بنا به دلایل تفاوت اعتقادی و فرهنگی تصمیم گرفتم رسمی تر بشم حالا هرجا میرم میبینم جاریم پیششه همش میخنده باهاش و .... اینا حسودم میکنه درصورتی که میدونم اشتباهه