2777
2789
عنوان

کسی هست جاری و مادرشوهرش یه جا باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 24 پست
از اینکه جاری و مادر شوهرت یه جا زندگی میکنن حسادت میکنی ؟درست متوجه شدم.؟

نه از اینکه اینقدر صمیمی شدن من عروس اولم خعلی خوب بودیم اما خب تفاوت فرهنگی داشتیم کلا بحث و اینا هم زیاد کردیم من دیگه گفتم باید کمتر برم و بیام الان میبینم جاریم همش پیششه همش دستش رو پاشه همه جا باهاش می‌ره و اینا منو حسود می‌کنه در صورتی که نمیخام حسود باشند و طبق فرهنگ اصلا بکن مربوط نیس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه جمله بندیت طوریه کسی متوجه نشده!

عزیزم من عروس اولم و جدا هستم از خانواده همسر با مادر همسرم قبلاً خعلی گرم بودم ولی دیگه بنا به دلایل تفاوت اعتقادی و فرهنگی تصمیم گرفتم رسمی تر بشم حالا هرجا میرم میبینم جاریم پیششه همش می‌خنده باهاش و .... اینا حسودم می‌کنه درصورتی که میدونم اشتباهه

جاریم بسیار خوشحاله که کنار مادر همسرمه فک نیکنم

اگه ارامش روان تو دوست داری شاد زندگی تو بکن 

اون جاری هم از مجبوریه والا ته دلش دوست داره مستقل باشه

کی خوشحاله کنار مادرشوهرش باشه؟ 

مگه دیگه فرشته باشه که عمرا بعید میدونم

عزیزم من عروس اولم و جدا هستم از خانواده همسر با مادر همسرم قبلاً خعلی گرم بودم ولی دیگه بنا به دلای ...

گلم همینکه مستقلی عالیه

مشترک نشینی واقعاسخته

واینکه حسادتوبزارکنارچون اول خودتونابودمیکنه

وخدایی که بشددددت کافیست❣
نه از اینکه اینقدر صمیمی شدن من عروس اولم خعلی خوب بودیم اما خب تفاوت فرهنگی داشتیم کلا بحث و اینا ه ...

نگران نباش هیچ جای تاریخ 

نه عروس از قوم شوهر راضی بوده

نه خانواده شوهر از عروس 

تا آخر ادامه دار نبوده

عزیزم من عروس اولم و جدا هستم از خانواده همسر با مادر همسرم قبلاً خعلی گرم بودم ولی دیگه بنا به دلای ...

چرا جاریو خیلی بزرگ میکنید  جاری هیچ عددی نیست که میخوای حسود بشی در برابرش 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم