2777
2789
عنوان

زندگی بی پولی جز استرس هیچی نداره

146 بازدید | 13 پست

یکماهه سر ی مشکلی دارم شب روز دعا میکنم 

میگم اگ پول داشتیم هیچوقت این اتفاقا نمی افتاد 

اینقدر استرس نمی کشیدم 

انگار خدا پولدارارو بیشتر دوست داره فک کن نگران نیستن چی بگیرن چی بپوشن ی سره تفریح 

خدایا کاری بکن😭 به کی توسل کنم دیگ 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

دقیقا 

منم عین خودت به همین قضیه مبتلام

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲۵ سال انقد تو رنج و عذاب بی پولی غوطه ور موندم که دیگه خنثی شدم

قلبم درد میگیره از این حرف ولی کاش ایران بدنیا نمیومدم . یجایی بودم که واسه هزار تومنش صگ دو نزنم. تو فروشگاه استرس هزینه خرید نداشته باشم. گوشیم پر نباشه از پیامک قسط عقب افتاده

اخه سگ بـ.... تو این زندگی 

سگ تو اون دنیا که بابتش اینجا رو ب گه کشیدن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

واقعاً درد بزرگیه...اگه کسی بگه سلامتی بهتره، بهش می‌گم بی پولی هزار درد و مرض با خودش میاره...خدا ا ...

دقیقا تا میگی بی پولیم فلانیم 

نه خداروشکر کن سالمی آره سالمیم که هزار جور بدبختی که ببنیم

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

من تلاش و کار کردن مستمر برای پول رو خیلی قبول دارم تا توسل و دعا و دخیل بستن حتی انژی مثبت و شکر گزاری برای پولدار شدن هم اشتباهه فقط حرکت کردن و کار و سحر خیزی برای امرار معاش

۲۵ سال انقد تو رنج و عذاب بی پولی غوطه ور موندم که دیگه خنثی شدمقلبم درد میگیره از این حرف ولی کاش ا ...

الهی بگردم میدونی چی میگی 

خدا از باعث و بانیش نگذره بخدا آدم بمیره کمتر رنج میکشه 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
دقیقا تا میگی بی پولیم فلانیم نه خداروشکر کن سالمی آره سالمیم که هزار جور بدبختی که ببنیم

کدوم سلامتی ها ؟ کدوم سلامتی؟ کمر که داغون شده. دندونا نفله. از ناراحتی زیاد و البته غذای آشغال مشکل معده و گوارش داریم. وضعیت اعصاب و روان که نگم. کدوم سلامتی ؟ خدایا منت سلامتی هم نمیتونی سر ما بذاری...

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من تلاش و کار کردن مستمر برای پول رو خیلی قبول دارم تا توسل و دعا و دخیل بستن حتی انژی مثبت و شکر گز ...

من دعا نمیکنم پولدار شیم ی مشکلیه جز خدا کسی نمیتونه حل کنه سر اونم دارم آب میشم 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
الهی بگردم میدونی چی میگی خدا از باعث و بانیش نگذره بخدا آدم بمیره کمتر رنج میکشه

باعث و بانیاش خودشون و توله هاشون خوش و خرم کیف زندگیو میکنن خدا هم هیچکار نمیکنه. خدا رو گذاشتن برای منو تو که دهنمونو ببندیم بسپاریم به خدا و آخرت

هووفف مغزم دیگه نمیکشه

چقد حق گفتی 🫠

کی برسه روزی که زبان سرخم سر سبزم دهد بر باد... بعید نیس از این جماعت والا