2777
2789
عنوان

امشب روی ابرام بچه ها

1335 بازدید | 72 پست

امروز داشتم کارای کلاس آنلاین بچه رو انجام میدادم 

یه تکلیف برای فارسیش داشت که باید براش یه کاردستی درست میکردم 

بعد از اینکه معلمش بهش بازخورد داد بغلم کرد گفت من تو رو خیلی دوست دارم با اینکه از اولش مامانم نبودی

بچه ها من آریو رو خودم به دنیا نیاوردم و واسه شنیدن این جمله از ته دلش خیلی بدبختی کشیدم

دعا کنین عاقبت بخیر بشه

الان هی به حرفش ذوق میکنم خوابم نمیبره 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی الهی خوشبخت باشید کنار هم و عاقبت به خیریشو ببینید😍😍😍

از پرورشگاه آوردیدش؟ الان چند ساله که مامانشید؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه خودت نیست؟؟پس کیه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

عزیز دلم دورت بگردم من آخه مهربون امیدوارم اون چیزی که دلت میخواد واسه آریو اتفاق بیوفته امیدوارم همیشه شاهد موفقیت های بزرگش باشی امیدوارم اگر اشکی از چشمت براش میاد اشک شوق باشه امیدوارم همیشه در سایه سار خدا جا داشته باشه گل پسرت 💙🥺

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا