2777
2789
عنوان

جشن عقد عموم

140 بازدید | 5 پست

عموم 22اذر میخواد تالار عقد بگیره منم یه مدت به بابام میگم بابا برام لباس مجلسی بخر یه جشن دیگه که گرفته بودن با هزار خجالت از همسایمون لباس گرفتم الا گفتم لباس مجلسی نمیخوام برام بوت بگیر با لباسای کوتاهم بپوشم حداقل گفت باشه  امروز رفتم گشتم به جا رو پیدا کردم خیلی خوشم اومد گفتم بهش گفت نمیخرم پولمو دادم به فلانی قرض داشتم منم عصبی گفتم منو مسخره کردی الا چند ماهه بهت میگم گفتم منم نمیرم اصلا بعد جون یه کسیم قسم خوردم که خیلیی برام عزیزه خیلی دوس داشتم برم ولی اینطوری که قسک خوردم بخوامم نمیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دستش تنگه گناهه

اخه بابای من همیشه همینطوریه به خدا خسته شدیم از دستش مرد خوبیه ولی الا همه مردم براش مهمن به جز ما که خانوادشیم صبحم داشت با عموم حرف میزدم شنیدم میگه اجاره مغازتو بدم بعد برا من پول نداره اخه چیکار کنم

چند تا بچه اید؟بقیه چقدر هزینه شون شد برای مجلس عقدببین داماد نمیتونه بهت پول بده؟ بگو می خوای تو ...

تک فرزندم 

بحث دیگه پولم نیست دلم شکست خیلی منم لجباز یهو گفتم به جون فلانی قسم نخرید امروز نمیرم اون قسمی که خوردم خیلی برام مهم تره وگرنه مسئله دیگه لباس و اینا نیست