2777
2789

مامانم سنگ ۵ و نیم داره سنگه دفع نمیشه یه سنگ ۷ میلی ام سنگ شکن کرد خیلی درد کشید اصن نابود شدیم ههممون از بس درد داشت حالا این یکیو میگه من نمیام بیمارستان میترسم فعلا درد ام نداره اما میترسم سنگه غافل گیرمون کنه چون اون قبلی ۳ نصف شب درد گرفت الان کلی عرق گیاهیم خورده ترب خورده قرص خورده ولی هیچی ب هیچی

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باورت میشه رفتم سنگ شکن چیزی نشد ولی بعد چند ماه اول ۱۰ تا سنگ خیلی ریز دفع کردمبعد سه ماه از دفع او ...

فقط سنگو میشکنن خود سنگ بعد چند وقت دفع میسه

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔

همشو خورده فایده نداشت🥲

چه سنگ بدذاتیه ها زیاد بخوره عرقو یا سوار موتورش کنید ببرید جاهای ناهموار مثل همسایه مون انقد پشت موتوربالاپایین شده‌بود سنگه اومده بود پایین

عزیزم همسر منم یکی از کلیه هاش سنگ سازه و یه بارم رفته سنگ شکنی امسال دوباره سونو داد و مشخص شد دو تا سنگ شیش میل تو کلیش هست دکتر براش یه قرص گیاهی به نام روآتنیکس نوشت ولی گفت ایرانیش فایده نداره آلمانی یا ایرلندیش را اگه بتونی پیدا کنی سنگت دفع میشه که ما هم به سختی دو بسته قرص ایرلندیش رو پیدا کردیم و خدا رو شکر دفع شد اگه میتونید این قرص گیاهی خیلی موثره حتما پیداش کنید انشالله مشکل مادرتون حل میشه

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
اینو نه خوبه ینی؟

خیلی خوبه بعدش باید تند تند راه بره فکر کنم اونایی ک ناراحتی قلبی دارن نباید استفاده کنن بازم نت بزن یا از داروخونه بپرس 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚