خانواده شوهرم خیلی بین منو جاریم فرق میذارن اون الان یه ساله نامزده براش سنگ تموم گذاشتن هزاران برابر من خرید کردن براش در. حالی که نامزدی من واسه خرید ختی کوچکترین چیزا خون به دلم کردن خیلیی خواستم اعتراض کنم ولی گفتم میگن حسوده نمیگمم احساس میکنم میگن این احمقه نمیفهمه موندم واقعا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اعتراض کن به دلت نمونه. برا منم اینطوری کردن البته من عروس کوچک تر بودم. اعتراض نکردم بعد سالها هنوز خودم اذیتم. اونها هم چنان به جاری م احترام میذارن. حتی بچه هامون که به دنیا اومدن برا اون سنگ تمام گذاشتن ولی من نه
میتونی بعد ها تو حرف ها به اونا و جاریت بگی وقتی ما نامزد کردیم اون زمان خانواده شوهرم وضع مالی خوبی نداشتن منم مراعاتشونو کردم الان خداروشکر اوضاعشون بهتره شرمنده شما نشدن دیگه. اینجوری خجالت میکشن خودشون
خب الان مثلا به برادر شوهرم همش میگن نامزدتو ببر خرید بذار هر چی میخپاد بخره ولی شوهر منو گوششو همش ...
ول کن بابا مادر شوهر من هزارتا دلیل آورده بود واسه شوهرم که اونا انقد به داداشت میرسن فلان چیزها رو خریدن فلان جهیزیه و فلان مهمونی چرا زن تو با اون یکی باشه شکر خدا رسیدن به طلاق همه دروغاشون برملا شد و آبروشون رفت اما طلاق نگرفتن تو هم فقط بی محل باش