2777
2789
عنوان

من یک اشتباه دارویی کردم

84 بازدید | 11 پست

۱۰ روز پیش امپول ویتامین دی زدم

بعد یک هفته شروع ب مصرف قرص دی کردم

اونوقت ب هوایی ک دارم با دز ۲۰۰۰ هزار میخورم

متوجه شدم دوز ۵۰ هزار خوردم این چند

فک کنم توی این مدت ۴ ۵ تا خوردم

خیلی ترسیدم

ک سمی نشده باشم بدنم

ممکنه بنظرتون ؟؟

پارسال ویتامین دی در ازمایش ۳۳ بود

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب زیاد بخور 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مسمومیت حاد ویتامین D معمولاً با دوزهای خیلی بالاتر (معمولاً بیش از 300,000–1,000,000 واحد در یک دوره کوتاه) اتفاق می‌افتد و بیشتر با علایم تهوع، استفراغ، یبوست، ضعف، افزایش زیاد کلسیم خون، سنگ کلیه همراه است.

شما در محدوده‌ای هستید که ممکن است کمی بالا باشد، اما بعید است که مسمومیت شدید ایجاد کرده باشد، به خصوص اگر علایمی ندارید.

سطح ویتامین D خون و کلسیم بهترین روش برای بررسی است. آزمایش خون بدهید تا مطمئن شوید.

💡 توصیه عملی:

1. فعلاً مصرف ویتامین D را متوقف کنید تا آزمایش بدهید.

2. آزمایش 25(OH)D و کلسیم خون بدهید.

3. اگر علایم غیرمعمول مثل ضعف، تهوع، استفراغ، تکرر ادرار، تشنگی زیاد، درد استخوان دارید، سریع به پزشک مراجعه کنید.

جوابش اینه