2777
2789

ایا شما هم این مشکلو دارین؟

مثلا از ۱۰۰ نفری که میشناسین چه دور چه نزدیک تقریبا ۷۰ نفر با شما دشمنی دارن. با خوشحالیت ناراحتن با شکستت خوشحالن.

من اصصصلا حسادت هیچکسی رو برنمی‌انگیزم. نه انچنان تیپ میزنم نه انچنان پولی دارم و نه انچنان قیافه ای. تازه قیافم از خیلیاشون حتی زشت تره. مقایسه بخوایم کنیم. ولی یجوری رفتار میکنن انگار من زن رونالدو هستم.

بنظرتون این طبیعیه؟

من یه دختریو میشناسم با اکثر کسایی که من میشناسم و خودش میشناسه دوسته و هیچکس باهاش مشکلی نداره. مگه میشه اصلا؟

۱۴۰۴/۷/۲۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر با خوشحالیت ناراحت میشن و با شکستت خوشحال، پس قطعا حسادت میکنن بهت ..... اینکه تو خودت رو چطور می بینی هم مهم نیست،مهم اینه که این رفتار یعنی حسادت و هیچ دلیلی به جز حسادت نداره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پیشرفت خاصی داشتی اخیرا؟ طلایی؟ مسافرتی؟ ماشینی؟

بخدا که هیچ. اصلا پیشرفت کنم میترکن.

البته یه خصلتی دارم اینه که زیادی تو دارم. کاری که انجام میدم رو به هیچ کسی نمیگم. نمیدونم ربطی داره یا نه

۱۴۰۴/۷/۲۵

مثلا چه مشکلی دارم؟بخدا توهم ندارم قشنگ میاد تو صورتم تیکه میپرونه خب لعنتی من چیکارت دارم تیکه میپر ...

اگه توهم نداری اغلب مشکل از خودمونه مگه میشه همه بد باشن؟!اینکه همه جا و با همه یه مشکل تکرار میشه معمولا نشون میده مشکل از خودمونه نه بقیه

حسود حسوده خواهر من کاریش نمیشه کردحتی بی دلیل

آخه دلیلی نداره حسادت کنن.

حالا اونایی که من ازشون وضع بهتری دارم اره حسودی شاید کنن

ولی بعضیا هستن مثلا خیلیییی خوشگلتر از منن و احتمال اینکه من حسودی کنم بیشتره ولی میبینم اونا حسودی میکنن. 

۱۴۰۴/۷/۲۵

ناراحت نشی عزیزم نکنه خودت یه مشکلی حالا از نظر اخلاق اینا تندخویی و زبونت نیش داره و بقیه دل خوشی ازت ندارن و تو فکر می کنی وقتی ناراحت میشی و اونا خوشحالن دارن حسودی می کنن در حالی که اینطور نیس آخه در صد بالایی رو گفتی که ازشون این حس رو می گیری