2777
2789

"نی‌نی سایتی‌های عزیز من دوست دارم با همتون صحبت کنم و نظرات مختلف و بشنوم پس لطفاا عقیده‌تون رو با احترام و دلیل بیان کنید و جواب همدیگه رو با احترام بدین🤍"

نظر خودمم میگم

به نظر من کسی که خانه داره به هیچ‌ عنوان بی‌ارزش نیست ولی ضعیفه، مهم نیست که تو چقدر پدرت یا همسرت پولداره،گاهی شرایط جور دیگه‌ای پیش میره، ورشکست شدن، از دست دادن، جدا شدن.. 

مامان من وکیله و پرونده طلاق‌های زیادی داشته اصلا تو همین سایت چقدر میخونیم خانوم‌هایی که شرایطشون واقعا بده، خیانت میبینن، کتک میخورن، روزی هزار بار تحقیر و تهدید میشن ولی نمیتونن جدا شن چون پشتوانه ندارن، نمیتونن یه سقف واسه خودشون و بچشون داشته باشن حتی نمیتونن برن مشاوره برای اینکه حالشون بهتر بشه و واقعا فکر میکنم وحشتناکه 🥲

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

حالا آیا حتما باید سر کار بریم؟ 

بنظر من جواب این میتونه نه باشه

چیزی که همیشه مامانم به من یاد داده و من به کوچیکترا و بزرگ ترای خودم میگم اینه

تحصیلات دوست داری؟ درس بخون، تو رشته خودت سعی کن بهترین باشی

یه مهارت یاد بگیر، زبان دوست داری؟ یه جوری یاد بگیر در حد مربی زبان، مدرکشو بگیر

ورزش دوست داری؟ اینقدر حرفه ای شو که بتونی مربی شی

هنر مورد علاقت چیه؟ ساز؟ نقاشی؟ خیاطی؟ کلی کارای دستی 

حالا من ازدواج کردم ولی دوست ندارم برم سر کار، خب فدای سرم ولی خیالم راحته اگه روزی بهش نیاز دارم یه چیزی دارما، بی پناه نیستماا

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نون شب هم واجب‌تره

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

اینجوری نگاه کنیم که کسی اگر مستقل نباشه، از هر لحاظ چه مالی چه شخصیتی احساسی هرچی ، پس وابسته است 

وابسته یه یک چیز یا شخص

و وابسته بودن هیجوره چیز خوبی حساب نمیشه پس بنظرم مستقل بوده از هر نظر برای هرکس واجبه 

به نظرم کسب مهارت درآمد زا مهمه و خانه داری هم بی ارزش نیست

عه شما، چقدر خوشحالم تو تاپیکم هستین

چند بار تو تاپیکای بقیه دیده بودمتون و خیلی باهاتون هم نظر بودم 💙

اگر شوهر یا پدر حمایتگر که همیشه جیبتو شارژ کنه داشته باشی خانه داری بهترینه 

ولی نه اگ باید النماس کنی پول بهت بدن یا همونایی که بهت پول میدن برات تصمیم هم میگیرن، مستقل بودن خوبه

واجبه

نه فقط بخاطر طلاق و خیانت 

زندگی هزارتا بازی سر آدم در میاره شاید خدایی نکرده همسر از کار افتاده شد یا فوت کرد 

شرایط طوری شد که یک حقوق کافی نباشه

باید بتونیم به خودمون تکیه کنیم یا حداقل هنر و مهارتی بلد باشیم 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

شاید بهم بگین دختر نفست از جای گرم بلند میشه

ما پول نداریم مهارت یاد بگیریم، وقت نداریم، بچه داریم، دیر شده 

اونوقت بهت میگم بذار نپذیرم

هممون الان یه گوشی و اینترنتو داریم دیگه درسته؟ 

تو اگه بخوای تو هر چیزییی یوتوب و هوش مصنوعی میتونن بهترین کمکارو بهت بکنن

واجبه نه فقط بخاطر طلاق و خیانت  زندگی هزارتا بازی سر آدم در میاره شاید خدایی نکرده همسر از ک ...

دقیقا همینطوره