2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه هر کدوم ی رقم میدم.ارقام خیلی عجیب و بالا

حالا از حوزه ها بپرسی خب خیلی ها به پولش نیاز دارن با قیمت کمتر هم حاضرن انجام بدن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حالا از حوزه ها بپرسی خب خیلی ها به پولش نیاز دارن با قیمت کمتر هم حاضرن انجام بدن

اره.

یکی میگه واسه روزه سالی بیست میلیون 

یکی میگه سالی ۶ میلیون

یکی میگه فقط بچه هاش اجباری باید ب جا بیارن

نمیدونیم حرف کدوم درسته اصلا

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

اره.یکی میگه واسه روزه سالی بیست میلیون یکی میگه سالی ۶ میلیونیکی میگه فقط بچه هاش اجباری باید ب جا ...

خب پسر بزرگ میت که باید انجام بده به گردنشه یعنی یا خودش باید انجام بده یا پول بده یکی انجام بده براش 

ولی قیمتش بستگی به ادمش داره ولی قیمت خیلی پایین شک برانگیزه هیچکس حاضر نمیشه واقعا 30 روز روزه بگیره واسه 6 ملیون خیلی سخته اخه روزه خیلی کم من بعید میدونم طرف واقعا انجام بده چون همه جا خوب و بد هست یه سری پول میگیرن انجام نمیدن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چه روزه چه نماز فقط اطرافیان میتونن تا ۱سال رو به جا بیارن باقی گردن خود متوفی س 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خب تا اذانه طولانی هر روز هم بخوان بگیرن مبلغ قابل توجه ای میدن

اره اما مساله اینجاست هر دفتری داره ی رقم میگه..

می‌ترسیم کم یا اشتباه بدیم گردن میت بمونه

خب پسر بزرگ میت که باید انجام بده به گردنشه یعنی یا خودش باید انجام بده یا پول بده یکی انجام بده برا ...

اره دقیقا مساله اینجاست می‌ترسیم الکی بگن

چه روزه چه نماز فقط اطرافیان میتونن تا ۱سال رو به جا بیارن باقی گردن خود متوفی س

وای نه.

ما میخوایم همشو واسش بدیم

اره دقیقا مساله اینجاست می‌ترسیم الکی بگن

همون ادم مورد اعتماد باید پیدا کنی