2777
2789
سخت شد🤣

اره ما همه چی برا دختره🫤😂😂🫤شوهر فقط خودش میاد 

جالب اینجاس بعضی حتی خونه مستقلم ندارن با این همه جهیزیه ک دختر میبره🫤

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه آنقدر یکی از دوستام خرید شد ۴۰۰ ولی اون دیگه چیزای جدید خوب نبود مثلاً ماشین ۷ کیلویی مارک قدیمی ...

خب اره همین اگ بخای مارک خوب بگیری زیاد میشه 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خب اک بخای واقعا ی چیز خوب بگیری هیچ وقت نمیشه با ۳۰۰ جمعش کرد بعد ما همه چیز با دختره

نه جنس های خوب ایرانی هم هست 

من همون ۲ سال پیش یخچالم شد ۱۵۰ ولی رفیقم تلویزیون یخچال لباسشویی  گازش شد ۱۲۰ خیلی هم راضی بوده تا الان 

بزن

یخچال فریزر ۶۰

لباسشویی ۲۵

جاروبرقی ۱۰

گاز که اکثرا خونه ها توکار دارن

تی وی ۳۵

سرویس چوب ۷۰

سرویس پذیرایی و چینی و قاشق چنگال و … ۳۰

سرویس قابلمه و تابه و کتری و … ۱۰

میمونه یه ۶۰ که خرده ریزه ها باهاش جمع میشه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

باز خوبه وام ازدواج هست

وام ازدواجم شرایط خودشو داره🤣🤦🏻‍♀️ اگ دختره وام ببره باید سرویس چوبم بگیره اگ نبره سهمش بده ب داماد دیگ سرویس چوب نیمیگره 🫤🫤🫤😂🤦🏻‍♀️

کی جهازشو از دیجی کالا میگیره دیگه؟

پس از کجا

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نه جنس های خوب ایرانی هم هست من همون ۲ سال پیش یخچالم شد ۱۵۰ ولی رفیقم تلویزیون یخچال لباسشویی گازش ...

نیمدونم ما ظرفیشویم میگیرن حتی سرخ کن و همزنم🫤😂😂😂

چجوری حساب کردین؟ الان یخچال ۸۰تا ۱۰۰ تومنه تلویزیون ۶۰ ب بالاس ماشین لباسشویی و قلم های برقی دیگه ب ...

قیمت مناسبتر و کیفیت خوب هم هست

یخچال فریزر ۶۰لباسشویی ۲۵جاروبرقی ۱۰گاز که اکثرا خونه ها توکار دارنتی وی ۳۵سرویس چوب ۷۰سرویس پذیرایی ...

🫤🫤جنسشون خوب نیس انقد ارزون

همونم کفاف نمیده اخهعروس باهاش جهازشو بگیره پسره هم باهاش جهاز بگیرهپس عروسی رو با چی بگیرن🫠ازدواج ...

اره بخدا مال منم خیلی سخت بود من مامانم با پول کارگری جهازم خرید حتی به وامم دست نزد وضع شوهرم اینا هم متوسط هست ولی اونام وسایل خوبی خریدن ۲ سال پیش یخچالم فقط شد ۱۲۰

درخواست ندین وگرنه براتون تاپیک میزنم متاهلم🩵