2777
2789
خب پس الان با ۵۰۰ نمیشه بعد ما رسممون اینه فقط قالی و تلویزیون با داماده بقیه با عروسه

باز خوبه قالی ‌و تلویزیون با داماده😂😂😐ما  همشون با عروسه 

فقط ی مورد اونم سرویس خواب  و اینا یا باید بگیره یا اگ نگرف جاش وام ازدواج  سهم خودشو بده داماد

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اگه فقط ضروری بخره میشه فرض کنیم یخچال و ماشین لباس شویی تلویزیون بشه ۱۵۰ دیگه سرویس چوب نخره میمونه ...

خیلی بیشتر میشه باز 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رسم تون خیلی سخته ما وام جفت مون خونه خریدیم با کمی طلا فروختن

ماهم اینکارو کردیم

وسایل هم فقط ضروریا رو خریدیم

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  
خب پس الان با ۵۰۰ نمیشه بعد ما رسممون اینه فقط قالی و تلویزیون با داماده بقیه با عروسه

دیگه اگه چیزا ضروری بگیری ۵۰۰ جمع میشه

مثلاً سرویس چوب نخری

یا از چیز آشپز خانه زیاد برنداری فقط ضروری

درخواست ندین وگرنه براتون تاپیک میزنم متاهلم🩵

بستگی داره چجوری بگیری و چیا بگیری من ۲ سال پیش فقط سرویس چوبم شد ۲۰۰( که کمد لباس میز تلویزیون میز ...

خب اک بخای واقعا ی چیز خوب بگیری هیچ وقت نمیشه با ۳۰۰ جمعش کرد بعد ما همه چیز با دختره

من یک میلیارد و نیم وسایل خریدم هنوز سبزی خورد کن مثلا ندارم آبسردکن ندارم 

باز بستگی داره چ مارکی و چ قیمتی خودت بخای 

من مارک اصلی همه چیز رو خریدم و گرفتم خارجی و ...

مبلمان و تخت خواب و میز نهار خوری اینام تهران سرای ایرانی خریدم 

اره رسم تون خیلی سخته ما وام جفت مون خونه خریدیم با کمی طلا فروختن

اره بخدا کمرشکنه واسه پدرا 

بیچاره کسی نداره میره وام میگیره قرض میکنن

خیلی بیشتر میشه باز

نه آنقدر یکی از دوستام خرید شد ۴۰۰ ولی اون دیگه چیزای جدید خوب نبود مثلاً ماشین ۷ کیلویی مارک قدیمی یا یخچال تک ۴۰ تومنی گرف

درخواست ندین وگرنه براتون تاپیک میزنم متاهلم🩵

شما کدوم شهری که میگی با وام ازدواج میشه کل جهزیه خرید 

یه یخچال وماشین لباس شویی میشه وام ازدواج

صبح بخیر

البته تو شهر ما خیلی جهیزیه میکنن کم کم دو میلیارد

بعد اخرم میگن جهیزیه نداشت