2777
2789

عزیزان خواهرم نوزادش الان بیمارستانە، مریضە خالەش بمیلە😢

خودشم دوسە روزە پیشش هست

ولی بچە فقط یذرە شیر میخورە خوابش میبرە

دیگە سینەهاش خیلی سفت و‌متورم شدە

نمیدونم شیرە یا ورمە

اولین بارمونە تو خانوادە یکیمون بچەدار میشە بلد نیستیم

بنظرتون باید چیکار کنیم؟؟

گفتم بیا بدوشیمش شیرش تخلیە بشە بلکە نرم بشە 

میگە خیلی درد دارە جرات ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره اول ماساژ بده زیر اب گرم بعد کم کم بدوشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

با شیردوش برقی بدوشه روزی چندین مرتبه

حوله گرم کنه بزاره رو سینش وماساژ بده 

فقط ماساژ و دوشیدن و گرم کردن کم کم شل میشه 

احتمالا اوایل دردم داشته باشه ولی چاره ای نیس چون هرچی بیشتر بگذره بدتر میشه 

خودم مجردم به عنوان یه کادردرمان یکم اطلاعات داشتم 

قدم نورسیده هم مبارک 🙃😊

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من مامانم می‌دونه ولی عطاری داره اسمش الان دقیق یادم نیس معجزه میکنه حتما میپرسم برات

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

دوستان عزیزم ممنونم از راهنماییهاتون، لایکتون کردم امیدوارم پیاممو ببینید

شکرخدا خواهرم بهترە و‌ کوچولو روهم دیروز از بیمارستان آوردیم برا اولین بار دیدیمش☺️☺️

بازم متشکرم از همتون