2777
2789
عنوان

چهره ام غمگین بنظر میرسه

44 بازدید | 5 پست

لطفا کمکم کنید خواهرانه خیلی ناراحتم😔

همه میرن دانشگاه سر زنده تر و زیباتر میشن من زیر چشمام گود افتاده و پلکم افتاده تره .... پشت پلکم یجوریه انگار چشمام فرو رفته ...

هم اتاقیام میگن چیشده انگاری غمگینی با اینکه من لبخند میزنم همش میگن یجوری هستی اگه چیزی شده بگو و..... دلیل این زشتی رو نمیدونم دلم میخاد چشمام مثل قبلا برق داشته باشن و شاد باشن🥲🥲

(مشکلاتم مربوط به چند وقت پیشینی قبل از اومدن به دانشگاه هست و شدیدا احساس تنهایی میکنم و هر ثانیه بغض دارم ) 

دوست دارم برم مشاور دانشگاه یکم حالم بهتر بشه ولی اگه راهی برای درمان چشمام دارید بگید

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بخاطر روح و روان و ناراحتیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خودت مهربون باش فقط همین💖

جطوری

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

جطوری

خودخوری نکن

خودت رو سرزنش نکن

مطمئن باش چهره قشنگی داری..

ببین آدم هر شکلی هم که باشه، جوونی یه طراوت و زیباییی داره که آدم تا وقتی سنش نرفته بالا و از دستش نداده قدرش رو نمیدونه..

روتینهای ساده جسمی و روحی داشته باش: روزی یه غزل حافظ بخون

یه صفحه قرآن بخون

یه صفحه یادداشت بنویس

رو صورتت خیار حلقه شده بذار و ریلکس کن

روزی ۱۰دقیقه درجا یا پروانه بزن

از این کارهای ساده

باور کن خودت تفاوت رو می بینی💞