2777
2789

قبلا دوتا پارچه خودم بهش هدیه دادم گفت برا بچم بدوز هی دستور میداد اینجاشو اینکار کن اونکار من من توقع پول نداشتم ولی هیچی نگفت 

باز الان زنگ زده لباس یلدایی برای بچم بدوز منم واقعا حوصلم نمی‌کشه

بعد این دوستم برا تولد بچش پول دادم برا زایمانش پول هدیه بردارم لباس هدیه دادم هروقت با بچش رفتیم بیرون هدیه گرفتم برا بچه یه بار اسباب بازی به بار گل سر یه بار کفش منتی هم ندارم دلی انجام دادم ولی این دوستم هیچوقت برای من هیچ‌کار نکرد لاقل برای تولدم یه کادوی ۱۰۰ تومنی می‌تونست بگیره من احتیاج نداشتم ولی همینکه بدونی یکی خوبیاتو میبینه.این دوستم جوری شده انگار همش وظیفم شده خدمات بدمش

بگو شرمنده وقت نمیکنم ..خودت پروش کردی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی جوابشو بدم میگه لباس یلدایی بدوز منم حوصلم نمیکشه من برای خواهرم میدوزم ازش پول نمی‌گیرم اون هراز گاهی برام کادو میگیره منظورم چشم و رو داشتنه نه اینکه فکر کنی طرف وظیفشه دوتا لباس قبلی دوختم حتی یه تشکر درست حسابی نکرد

بگو شرمنده وقت نمیکنم ..خودت پروش کردی

دقیقا .همش براش چیزای خوب بردم ولی هیچوقت یادم نمیاد برای من چیزی آورده باشه 

من بخدا احتیاج ندارم نیازمالی هم ندارم که چشمم به اون باشه منظورم محبتی هست که طرف می‌کنه 

من اگه دوستی داشتم که برای بچم لباس می‌دوخت حتما یا پول میدادم به زور یا هدیه تازه فکرشو بکن پارچه لباسارو هم خودم دادما

دقیقا .همش براش چیزای خوب بردم ولی هیچوقت یادم نمیاد برای من چیزی آورده باشه من بخدا احتیاج ندارم نی ...

دقیقا محبت یک طرفا ادمو دلسرد می‌کنه ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزیزم یه بار که باهاش رک باشی دیگه جرئت نمیکنه دستور بده ،محبت زیادی آدما رو پروو می‌کنه . بهش بگو ش ...

والا 

تو فکر کن من برای عروسیش پول بردم برای زایمانش تو بیمارستان شیرینی گرون بردم باز تو خونه هدیه پول بردم 

بچشو آورد خونمون پول دادم هدیه هم خیلی دادم ولی این نباید برای تولدم یه کادوی کوچیک میگرفت؟