2777
2789
عنوان

چی پس انداز کنم ❓

234 بازدید | 26 پست

دوستان من ماهی حدود ده تومن تا بیست تومن می تونم پس انداز کنم

توو زندگی با همسرم حساب جدا و اینا نداریم اما خب چون همسرم اصلا بلد نیست پس انداز کنه و بسیار خرج الکی میکنه، درآمد خودم رو کامل میخوام نگه دارم و تمام خرج ها رو همسرم بده 

برای همین میخوام ماهی بین ده تا بیست تومن پس انداز کنم 

بنطرتون چیکار کنم؟ 

شما چی پس انداز کردید که سود داده؟ میگم طلا بخرم بعد میگم واااا مگه قراره از این گرون تر بشه؟! که قطعا میشه

بجز طلا چی؟ 

و طلا چطوری بخرم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا بخر 

منم یه النگو خریدم گرمی صد هزار گفتم دیگه از این بیشتر که نمیشه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

دلار بگیر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دلار هم خوبه، ولی توو دو سه سال اخیر رشد طلا بیشتر بوده نمیدونم کدوم بهتره

فرقی نمیکنه فقط پولتو راکد نذار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

طلا کلا خوب رشد کرده اما همش ته دلم میگم مگه طلا قراره تا کجا گرون بشه؟! خیلی عجیب داره رشد میکنه

بازم رشد میکنه نخری بعدا پشیمون میشی

همیشه سود طلا بیشتر از ملک هست 

ولی باید مواظب باشی دزد نزنه