2777
2789

سلام خانما پیشاپیش عذر میخوام بابت سوالم.خانما من ده روز پیش زایمان طبیعی داشتم خیلی تو مرحله اخر یعنی مرحله زور زدن بودم حدکدا یک ساعت.با تمام وجود ماما میگفت به مقعدت زور بده.بعد از  زایمان درد وحشتناکی ناحیه پشتم رو گرفته بود با خودم میگفتم لابد به خاطر فشارای زیادیه که به مقعد اوردم.احساس سوزش نداشتما احساس فشار عمیق به پشتم داشتم حتی درست نمیتونستم خم بشم از درد.وقتی رفتم دستشویی خیلی ببخشید از مقعد مخاط ژله ای زرد رنگ دفع کردم که بهشون ک گفتم گفتن از رحم بوده اون خون هاییه که داخل مونده بوده.خلاصه دو روزی که بیمارستان بودم اینا رو داشتم .دیگه اصلا اینا رو ندیدم تا امروز که یه کم دفعم سفت بود بعدش تا چند ساعت از داخل درد داشتم حس میکنم بواسیر داخلی بود چون زائده رو قشنگ از داخل حس میکردم.بعد از چند ساعت درد که اروم شد الان رفتم دستشویی یه مقدار فشار اوردم برای دفع خیلی ببخشید باز مخاط ژله ای دفع کردم.خواهش میکنم کسی میدونه از چیه؟خیلی خیلی نگرانم کرده.نکنه مشکل جدی و بزرگیه 

نمیشه بری از متخصص زنان بپرسی؟!

والا خیلی نگرانم اما هنوز ب خاطر وضعیتم خونه نشینم.

منتظرم یه کم بهتر بشم برم همینکارو بکنم.

به ماما که گفتم دارم بعد از زایمان از درد میمیرم اومد مقعد رو با انگشت معاینه کرد گفت چیزی نیست اما من از فشار بعد از زایمان داشتم میمردم یعنی هر از یک ساعت شیاف میذاشتم که ارومم کنه اصلا تاثیر نداشت حتی همون شبش از درد نتونستم بخوابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.