nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 246 عنوان خرگیری من 147 بازدید | 16 پست نمی دونم آیا خونمون خار داشت که آمدم پانسیون شبانه؟آشغال ترین تصمیم زندگیم و به دلیل ۸ میلیون پولی که دادم باید تا آخر آذر بمونم💔نه برنامه خوابم دست خودمه باید غذا فریز شده گرم کنم بخورمآخه این چه غلطی بود من کردم 1404/09/04 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاندای_خسته_ عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 3860 شرایطش چطوریه I'm just tired آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔
drasmam عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 323 زمانی که کنکوری بودم به سرم زد برم پانسیون یا کتابخونه ولی خودمو بزور راضی کردم تو ااتاق خودمم با صدای خانوادمم که شده بخونم الانم خیلی راضیممم چون چند بار رفتم کتابخونه نتونستم بخونم چه برسه برم پانسیون
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1808 حداقل تجربه میشه اگه یه زمانی خوابگاه بری دیگه میدونی شرایط چطوره تقریباً. مشکل اینه ما چون اختیارمون تو خونه دست خودمون هستش و مطابق هیچ قانونی زندگی نمیکنیم و نظم و انضباط نداریم واسمون سخته تو چنین محیطی زندگی کنیم. شما باید آموزشی سربازی رو ببینید پس بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 246 شرایطش چطوریه خونه در نظر بگیر توی سالن و اتاق ها صندلی و میز هست هر کسی میز جدا گانه داره از ۷:۴۵ دقیقه شروع نی شه هر ۱:۳۰ به مدت ۱۵ دقیقه استراحتبعدش ۴۵ دقیقه وقت نهار و شام تا ۱۰:۳۰ شبمنی که همیشه توی اتاق خودم بودم حالا همیشه ۳ یا ۴ نفر پیش منه🗿
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 246 حداقل تجربه میشه اگه یه زمانی خوابگاه بری دیگه میدونی شرایط چطوره تقریباً. مشکل اینه ما چون اختیارمو ... آره سربازی قبول دارم سخته اون که بحثش جداس ولی من خودم خوابگاه بودم برای اردو تیراندازی ولی اونجا مثلا ۸ صبح تا ۱۲ تمرین بودی بعد تا ساعت ۳ عصر آزاد بودیاز اون طرف ۳ تا ۶ تمرین بعدش باز آزاد بودیولی اینجا فقط باید درس بخونی و خیلی محدودی در حدی که تایم خواب برای ظهر نداره
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 246 خوب بیخیال هزینه برگرد خونتونبخاطر پول خودتو عذاب نده 🤣💔مامانم قبل واریز هزینه گفت اگه نمی خوایی تا پول نریزم من اون وقت خر بودم گفتم نه خوبه بریز می مونمهنوز ۳ روز نشده به گوه خوردن افتادم
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1808 آره سربازی قبول دارم سخته اون که بحثش جداس ولی من خودم خوابگاه بودم برای اردو تیراندازی ولی اونجا مث ... مگه ظهر میخوابن؟ شب واسه خوابه دیگه. بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
mahgooll عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 15688 🤣💔مامانم قبل واریز هزینه گفت اگه نمی خوایی تا پول نریزم من اون وقت خر بودم گفتم نه خوبه بریز می مو ... برو با مسئول اش حرف بزن
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 246 مگه ظهر میخوابن؟ شب واسه خوابه دیگه. بله چرا ظهر نخوابن🤣حالا فکر کن من با این طرز فکر اینقدر محدود کنی هعی
nightmoooon مدیر استارتر عضویت: 1404/05/09 تعداد پست: 246 برو با مسئول اش حرف بزن اشکال نداره می مونم تا آخر ۱ ماههمیشه که همه چیز نباید موافق دل آدم باشه بزار یه کم قدر خونه رو بیشتر بدونمخعی
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 1808 بله چرا ظهر نخوابن🤣حالا فکر کن من با این طرز فکر اینقدر محدود کنی هعی الان تکون میخوری روزا تموم میشه دیگه، ساعت ده شب بخوابی تا ۵ صبح کافیه بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است