2777
2789
عنوان

بچهااااا نمیخواین تبریک بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 31101 بازدید | 2274 پست
روزتون مبارک خوشگل، مشگلا....@بانوآرتمیسسسس جانم @_ملکه455 عزیزم@مادریاسام جان@tanhaye1402 خوشگل ج ...

مرررسی گولی جان جا داره مخصوص خودت تبریک بگم ک علاوه بر مامان بچه هات مامان ما هم هستی روزت مبارک سای ت مستدام

. هییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرررسی گولی جان جا داره مخصوص خودت تبریک بگم ک علاوه بر مامان بچه هات مامان ما هم هستی روزت مبارک سا ...

پدسگ اگ امشب باز امین برات طلا بخره و بیاری تو چشم ما فرو کنی بخدا پاره ت میکنم

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

پدسگ اگ امشب باز امین برات طلا بخره و بیاری تو چشم ما فرو کنی بخدا پاره ت میکنم

بیا اون تاپیک دیگم دیونه

. هییچ وقت نفر سوم یه رابطه دو نفره نباشین ....درخواست دوستی ندین با تچکر،🙏💍👫

روزتون مبارک خوشگل، مشگلا....@بانوآرتمیسسسس جانم @_ملکه455 عزیزم@مادریاسام جان@tanhaye1402 خوشگل ج ...

سلام گلی مهربونه روز مادرو اول باید بتو تبریک گفت چون بیشتر از همه ما مادری کردی 😊😍😘

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

سلام گلی مهربونه روز مادرو اول باید بتو تبریک گفت چون بیشتر از همه ما مادری کردی 😊😍😘

قربونت بشم عزیز دلمی فدات بشم.. سلام بروی ماهت عزیزم...... 😇😘💗💗💖💖💖

به خانه برمیگردم💓

قربونت بشم عزیز دلمی فدات بشم.. سلام بروی ماهت عزیزم...... 😇😘💗💗💖💖💖

زنده باشی گلی جونم ۲۰ تا بوس بهت به مناسبت روز مادر که فردا بیستم هستش😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😁

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

مرسی فداتشم ممنون، همچنین🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫