2777
2789
عنوان

بچهااااا نمیخواین تبریک بگین

29587 بازدید | 2097 پست

یکی از بچها برا اولین بار مامان شده اول بیاین حدس بزنید کیه تا بگم بهتون تاپیک تبریک سوپرایزی غافلگیری 

@بانوآرتمیسسسس‍  

@hacker70‍  

@خانم_شیرکاکائو‍ 

@مادریاسام‍  

@ومپایر___اعظم‍ 

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ااای جااان💕💕💕💕💕💕حدس میزنم اون👈👈👈👈👈 باشهنمیدونم البته اگه درست باشه🤕

حالا حدستو نگه دار مزه تاپیک نره خخخ بفیه هم بیان حدس بزنم البته با وضعیت خودم خوبه کسی ب خودم شک نمیکنه خخخخ برا بار اول مامان میشه دقت کنید

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

نکنه منم 😳🤔

نه من که جز شماها نبودم 

☹️🥴🥲🤣😂😎

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

حالا حدستو نگه دار مزه تاپیک نره خخخ بفیه هم بیان حدس بزنم البته با وضعیت خودم خوبه کسی ب خودم شک نم ...

از بین خودمونه؟

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

بار اولته خخ کی مونده تگ کنم

همه رو کردی 

تگ

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️