2777
2789
عنوان

هدف شما از بودن در نی نی سایت

116 بازدید | 13 پست

هدف خودم اینه که  اینجا اون ورژن پر حرفم هستم که دوست ندارم و راحت نیستم تو دنیای واقعی به آدما نشونش بدم و اینکه دوست دارم تا میتونم به بقیه کمک کنم 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردل ، سرگرمی، تا جایی که میتونم به بقیه کمک کنم ، هرکی صلوات خواس براش بفرستم 😄

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

نمیدونم واقعا میشه گفت یه مدل وسواس 

وگرنه خیلی جاهای بهتر هست

دلم میخواد بیشتر تو اینستا و تردز فعال باشم 

چون اونجا فالوور زیاد دارم و هر وقت پست میذارم زیاد بازدید میخوره 

اگه یه کم تلاش کنم میتونم حتی به درآمد برسم 

ولی متاسفانه خیلیییییییی گشاد و بی حوصله ام 

هنوز خودمم نفهمیدم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن