2777
2789

من همین هفته یا هفته دیگه زایمان میکنم بعد تو این مدت بارداریم کلا خانواده شوهرم اصلا یه زنگم نزدن مادرشوهرمم همیشه من زنگش میزنم حالش میپرسم دلم میسوزه میگم پاهاش درد میکنه پیره گناه داره هیچوقت گله نکردم ولی الان میگم موقع زایمانم که طبیعی هست باید دردم گرفت رفتم بیمارستان باید بهشون خبر بدیم یا کلا وقتی برگشتم خونه بعد زایمان ؟؟؟  بنظر شما کدوم درسته ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا باید زنگ بزنن خبر بگیرن که زایمان کردی یا نه 

برعکس کار میکنی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
هرچی همسرت میگه عزیزماگه پیره و مهربون به دل نگیر کاراشوهرچی دلت میگه

نه اصلا من به دل نمی‌گیرم شوهرم هرچی خودم بگم انجام میده بهش بگم خبر نده بچه یکساله هم بشه نمیگه 🤣🤣

چ‌خبری میخوایی بدی خبر برا چی باید خودشون پی گیر باشن بفهمن بیان دیدنت

خب زایمان من طبیعی هست شاید صبح زایمان کنم و شب مرخص بشم اونا هم اونروز زنگ نزنن بعد نگن چرا به ما خبر ندادی

یعنی دردم گرفت شوهرم بهشون زنگ بزنه؟

رفتی بیمارستان دیدی بستریت کردن که  درد زایمانه اونموقع زنگ بزنه خبر بده که همسرم دردزایمانش گرفته اوردم بیمارستان .. اگرم که باهاشون رابطت خوبه از یکی دو روز قبل خیر بده فلان روز وقت زایمانته میری بیمارستان