2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس نداره اصلا  و بیهوشی حتما جنراله  مگه در مواقع خاص اپیدورال انجام بدن من صبح رفتم شب برگشتم خودت بعد از عمل هم میتونی با رضایت شخصی مرخص بشی

بارانی ام این روزها، خورشید چشمانت مرا رنگین کمانم میکند.
ترس نداره اصلا  و بیهوشی حتما جنراله  مگه در مواقع خاص اپیدورال انجام بدن من صبح رفت ...

جدی؟

چون خونوادم پیشم نیستن با خانواده شوهرمم راحت نیستم که بیان پیشم

خودم و شوهرم میخوایم بریم به کسی هم نگیم

خیلی ترس دارم

همش میترسم

بيحسي تا حالا نشنيده بودم به نظرم به حرف دكترت گوش بده 

من کلا فضای بیمارستانو میبینم فشارم میره بالا

باهام لج کرده چون گفت برات حلقه میزارم من عملو انتخاب کردم

اونم گعت بیهوشت نمیکنم

جدی؟ چون خونوادم پیشم نیستن با خانواده شوهرمم راحت نیستم که بیان پیشم خودم و شوهرم میخوایم بریم به ...

ببخشید غیر ازینکه سونو طول سرویکس رو کم نشون میده شما علائم دیگه ای هم داشتید؟ 

قربون بودنت برم پسرم... 

من ساعت ۹‌.۵ صبح رفتم بیمارستان تا ۱۰.۵ پذیرش شدم و ازم آزمایش خون گرفتن و کلی سوال پرسیدن تا ساعت ۱۱.۵ که من رو بردن اتاق عمل ولی دکترم ۱۲ اومد و تا دکترم رو دیدم و یکم حرف زدم باهاش من رو بیهوش کردن هیچی متوجه نشدم تا ساعتای ۲ که بهوش اومدم تا کامل بهوش بیام و من رو ببرن بخش ساعت نزدیک ۳ شد اولش درد داشتم کمر و شکمم مثل پریودی و دستشویی میکردم سوزش داشتم و خون میومد ازم ولی کم کم تا یه ساعت کمتر شد بعد من به خاطر نی نیم میخواستن مسکن بزنن میگفتم نمیخواد تحمل میکنم تقریبا ۲۸ ساعت هیچی نخوردم فقط سرم میزدن و از روی تخت هم نباید بلند میشدم بعدش موندم اون روز تو بیمارستان فرداش من رو با تخت بردن سونو تا وضعیت سلامت جنین رو چک کنن که‌خداروشکر خوب‌بود بعدش تا دکترم بیاد و ترخیص بشم ساعتای ۲ بعدازظهر مرخص شدم

خدایا شکرت ♡♡
من ساعت ۹‌.۵ صبح رفتم بیمارستان تا ۱۰.۵ پذیرش شدم و ازم آزمایش خون گرفتن و کلی سوال پرسیدن تا ساعت ۱ ...

چقد زیاد موندی زن داداش من 4 عصر رفت فردا ساعت 7 صبح رفت خونشون

چقد زیاد موندی زن داداش من 4 عصر رفت فردا ساعت 7 صبح رفت خونشون

از صبح میخواستن ترخیص کنن ولی دکترم باید میومد و سونو هم باید میکردن که‌دکتر سونوگرافیست هم یکم دیر اومد

خدایا شکرت ♡♡