2777
2789
واای کهنه میکردی؟🫨🫨پشماااممم مگه چند سالته عزبزم؟🥲

الان ۳۶ سالمه

اون موقع ۲۲ سالم بود 🥲🥲

کلا خیلی اهل قناعت بودم ولی اشتباهه  مرد جماعت بی چشم و روزه

الان بهت بگم بابام دوتا کارخونه داره بازم میگی پشمام

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

الان ۳۶ سالمهاون موقع ۲۲ سالم بود 🥲🥲کلا خیلی اهل قناعت بودم ولی اشتباهه مرد جماعت بی چشم و روزهال ...

وااای بدتر پشم نموند دیگع

وااای من اصلا اهل قناعت نیستم چیزی بخوامو باید بگیره اصلا توی مخم نمیره ک بگم قناعت کنم

حاجیییی چقد خوبی تووو😟

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وااای بدتر پشم نموند دیگعوااای من اصلا اهل قناعت نیستم چیزی بخوامو باید بگیره اصلا توی مخم نمیره ک ب ...

ن من همون ۱۰ سال پیش بابام ۲ ملیون میداد صاف میزاشتم کف دست شوهرم 

هیچی هیچ وقت نخواستم

😭😭😭

ن من همون ۱۰ سال پیش بابام ۲ ملیون میداد صاف میزاشتم کف دست شوهرم هیچی هیچ وقت نخواستم😭😭😭

واااای شوهرت خیلی باید قدردانت باشه کهههه

بخداااا خیلی خوبی توو

من ی درصد اصلااا و ابداااا اینجور نیستم

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️

واااای شوهرت خیلی باید قدردانت باشه کههههبخداااا خیلی خوبی توومن ی درصد اصلااا و ابداااا اینجور نیست ...

کار شما درسته عزیزم 

حقیقتا زنی ک خرج نداره ارج نداره

خیلی خیلی پشیمونم 😔😔

کار شما درسته عزیزم حقیقتا زنی ک خرج نداره ارج ندارهخیلی خیلی پشیمونم 😔😔

عزیزمممممم🥺🫂

🥲🥲🥲کلی براش طلا فروختم الان همه رو انکار میکنه

ای وای چقد بدددد😔😔😔

خیلی😔😔طلاها مجردیم بود الان ۱ میلیارد بیشتر بود🥲

حیف باشه حیفففف

اره والا همینو بگو بخدازندگی سخت شده خیلیحالا ما حساب کن هر دو روز یک بسته پوشک ۴۰۰ تومن هر دو روز ی ...

میدونم خداییش سخته من ک   چ برسه ب اونایی ک بچه دارن... 

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

چ عجیب

دیگه باید قناعت کرد من کلا یه شلوار و دو تا پیرهن  دارم برا بیرون و یدونه کاپشن هر دو سال یبار عوض میکنم 

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

میدونم خداییش سخته من ک چ برسه ب اونایی ک بچه دارن...

😔😔😔هییی🥲🥲

2790
2778
2791
2779
2792