ولی خب من شخصا لبلس خیلی دوس دارم ولی دیگه واقعا پول نموند ک بخوام بخرم
عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره خب هرکسی یه شخصیتی داره اما متاسفانه اوضاع خرابه مگ میشه لباس خرید ...
اره والا همینو بگو بخدا
زندگی سخت شده خیلی
حالا ما حساب کن هر دو روز یک بسته پوشک ۴۰۰ تومن هر دو روز ی قوطی شیرخشک ۲۰۰ فقط همین دو قلم پدر درمیاره بخدا
عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️
واای کهنه میکردی؟🫨🫨پشماااممم مگه چند سالته عزبزم؟🥲