2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واسه خودم؟ روزی نیس 

واسه خونه ام همسرم خرج میکنه

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️

خب بستگی داره معمولا غذای سلف و پول اتوبوس برای سرکار و یه شیر و کیک حدودا میشه ۶۰ ۷۰

آفرین چ کم خرج دانشجو هستین؟؟

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

۶۰ هزار تومن؟ چقدر کم!!! چجوری !

هیچ میرم مدرسه دوتا کیک میگیرم 50ت بعد یه چیپس میگیرم 35ت   10ت برام مونده بهش میدم 25ت بدهکار میشم میام خونه فردا بدهکاری میدم🗿بله درست است

هیچ میرم مدرسه دوتا کیک میگیرم 50ت بعد یه چیپس میگیرم 35ت 10ت برام مونده بهش میدم 25ت بدهکار میشم ...

آفریننن😂 

خب ماهی چقدر؟

ماهی هم بستگی داره بازم

مثلا این ماه ک تموم شد ۵ تومن حتی لباسم نخریدم 

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡 . هرگاه بر ستیغ کوه عشق..لاشخورهایی دیدی..که مرگ احساس تو را به انتظار نشسته اند..تعجب مکن...زیرا که هرجا عشقی متولد میشود..لاشخورهای حسادت و کینه و فضولی ...بر سر آن اواز مرگ سر دادند..به کوری چشم این کرکس ها...تو عاشق بمان...❤️❤️❤️

ماهی هم بستگی داره بازممثلا این ماه ک تموم شد ۵ تومن حتی لباسم نخریدم

مگه ماهی لباس میخرین من هر دوسال یبار😑😂

2790
2778
2791
2779
2792