2777
2789
عنوان

دختر9سالم

351 بازدید | 11 پست

توروخدا کمک الان متوجه شدم در اتاقش رو بست گوشی منو برد باخودش نمیدونم ازکدوم گوری یه تیکه فیلم خاک برسری پیدا کردم من اصلا ندارم اینجورچیزا همین تبلیغات نمیدونم ازکدوم برنامه پیدا کرده داشت میدید نمیدونم فبلنم دیده یانه ولی فک نکنم یعنی یه چندلحظه ازش دیده من رسیدم بالا سرش نتونستم جلو خودمو بگیرم دعواش کردم سروصدا دادم الان نمیدونم چه برخوردی باهاش داشته باشم چکارکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ۹ ساله رو چرا گوشی میدین واقعا😐😐

هیچ مادری رو ندیدم دست بچه ۹ ساله گوشی بده ک تا حدی پیش بره ک حتی ی فیلم هم به چشمش بخوره

اما سعی نکن با داد و بیداد پیش بری با آرامش حرف بزن اون هنوز درکی از مسائل نداره

وای تمام بچگیم اومد جلوی چشمم

من بچه بودم عاشق رقص بودم

توی گوگل میزدم آموزش رقص

اونموقع فیلت ر  نبود

فیلمای … آورد بالا

بلد نبودم خارج شم همون موقع مامانم گوشیشو میخاستم دستپاچه شدم

خاموشش کردم

رمزشم بلد نبودم

تا یه هفته مامانم منو کتک میزد و هیییچ غذایی بهم نداد

حتی جای کتکاش‌ زخم شد جاش مونده روی بدنم

🫠💔

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

هیچوقت مارمولک اومده خونتون؟

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
چه ربطی داره الان

مارمولک مارمولک

بچه ها بیایین کمک

میاد بیرون کمک مامانش

گوشیمو بده زنگ بزنم بابات بیاد...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟