2777
2789

خب اول از همه واسه من موضوع مهمیه چون سرش افسردگی گرفتم 

فکر کنین از هفته دوم مهر بیاید یه مدرسه و چون اسمتون پایین لیست بوده چند تا از معلما اسمتون نبینن نمره تونو به دفتر ندن ( دقیقا همون معلم درسایی که ۲۰ نشدین ) 

بعد فقط نمره ۱۱ درس داشته باشین همش ۲۰ باشه معاون کور هم نبینه دوتا نمره نداری همونارو تو سامانه بزاره و چون همش ۲۰ بوده سامانه معدل رو ۲۰ بزاره بعد اون روز هم که معدلارو اعلام کردن تو نباشی 

و بچه ها بگن پارتی بازی کردی و کلی پشت سرت حرف در بیارن خودتم از خدا بی خبر اونا برن به معاون بگن معاون نفهم هم بگه همه چی درسته و اونا باورشون بشه پارتی بازی کردی بعد فرداش مدیر بیاد چک کنه و به دوتا معلم و معاون تذکر بده و به بچه ها هم بگه سو تفاهم بوده ولی بچه ها چون باهات میخوان لج کنن قبول نکنن و چون فارس هستی اونا به شدت تعصبی باشن و دیگه واویلا باهات شروع کنن لج افتادن چون به معلما هم میگی فارسی درس بدن 

و دیگه واویلا ....

خیلی باهات بد رفتاری کنن 

چیکار میکنین 

من چیکار کنم 

جوابشونو ندادم بد تر میکنن 

دیگه انگیزه ای واسه درس خوندن ندارم خیلی اذیتم میکنن🥲🥲🥲🥲

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاقد اهمیت میزارم بسوزن و مخل نمیدم و تمرکزم رو میزارم روی درسم اونا نهایت چنده ماه دیگه همملاسیت هستن و بعدشم تموم مهم درسته

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بذار هر گهی می‌خوان بخورن اهمیت نده. قرار نیست چیزی رو به کسی ثابت کنی

بخدا چهار ساله دارم اذیت میشم 

تو راهنمایی بیشتر 

مثلا امسال نهایی داریم باید تمرکزم رو درس باشه 

خیلی اذیتم کردن 

چهار تا ادم ..... که دنبال اینن یه آدم درسخون و با ادب که مثل اونا دهن دریده نیست پیدا کنن اذیتش کنن 

بخدا به گلوم رسیده 

دلم میخواد همشونو بزنم 

چقدر درس بخونم ؟ 

چقدر بی اهمیت باشم 

افسرده شدم 

یکماهه غذا نخوردم باورت میشه

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بخدا چهار ساله دارم اذیت میشم تو راهنمایی بیشتر مثلا امسال نهایی داریم باید تمرکزم رو درس باشه خیلی ...

اونها در سرنوشت تو دخالت ندارن ولی خودت داری. از یه گوش بشنو از یه گوش دیگه در کن. به یه ورت حساب کن. بشین آینده ات رو بساز

حس میکنم تبریزی چیزی هستی؟

نه تبریز نیستم 

البته هر قومیتی خوب و بد داره 

اینجایی که من هستم بزرگاشون پخته و عاقلند یه مشت بچه سال نووجون جوگیر کوته فکر که فکر کردن چی هستن ...

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بیخیال بابا 

الان تو سن حساسی هستین و طبیعی

اما در کل ممکنه عادت کنین به اینکه 

با هر حرفی و چرند بی اهمیت بهم بریزید

این بده 

اصلا اهمیت ندین اینا همه از سر حسادت 

اتفاقا باید خودتونو بالاتر بگیرین تا بسوزن 

چرا غذا نخورید 

عی بابا 

تو هر لحظه زندگی بخواین حرص بخورید برای حرفای بی ارزش دیگران که چیزی ازتون نمیمونه 

فقط باید بی خیال باشین 

موفق باشین عزیزم

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بیخیال بابا الان تو سن حساسی هستین و طبیعیاما در کل ممکنه عادت کنین به اینکه با هر حرفی و چرند بی اه ...

بله ۱۰۰ درصد حرفای شما درسته 

ولی بخدا هم سن و سالام از من حساس ترن

من چند ساله رفتارای بدتری دیدم تو مدرسه این در مقابلش پشه س ولی الان آنقدر حساس شدم چون دیگه جونم به لب رسیده انگار همه اینا رو هم تلنبار شده الان نشون داده خودشو 

خیلی رفتارای بدی داشتن مخصوصا تو مدرسه قبلی 

دیگه از بس هیچی نگفتم جوابشونو ندادم خسته شدم 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بله ۱۰۰ درصد حرفای شما درسته ولی بخدا هم سن و سالام از من حساس ترنمن چند ساله رفتارای بدتری دیدم تو ...

عزیزم جواب هم بدین باز هم اول خودتون اذیت میشین 

چون یکی بگی 10 تا میشنوی مجبوری 20 تا بگی و.... 

همینطور ادامه دار میشه 

اعصاب و آرامش خودتون بهم میریزه بیشتر 

چیزی از درستون باقی نمونده 

بذارین تمرکز رو درسا 

اینا حسادت میکنن بهتون 

شما نیاز نداری جوابشونو بدی چون اونا تو خانواده هایی 

بزرگ و تربیت شدن براشون بحث عادی شده 

اصلا علاقه دارن متاسفانه

شما فرق داری مثل اونا نشو گل 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد