2777
2789
عنوان

سوال 🤕

76 بازدید | 10 پست

سلام ببخشید من یک دختر دایی دارم خب ابجی دامادمونم میشه بعد ما یک اتاق گرفتیم درس بخونیم با همیم هر چی میگه جوابشو میدم مثلا من به دامادمون بگم داداش میگه دیگه نبینم بگی داداش چون داداش منه😐همش میگه داداش منه بعد تو کارا اتاق من خودم واقعا گرسنه بشم میرم غذا درس میکنم اونم میاد بخوره ولی کلا بیشتر من غذا درس میکنم ولی من به فکر خودمم امروز بهم گفت با اینکه از بیرون ادم سر زبون داری قوی بنظر میای ولی وقتی کنارتی میفهمی خیلی ساده ای میشود کلا گذاشت سرت دارم دیونه میشم نمیدونم چکار کنم مثلا خونه کثیف شه من میرم تمیز کنم چون بدم میاد از کثیفی اینقدر اعصابم خورد کرده نمیتونم درس بخونم چبکار کنم 😭🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میتونی جدا شو ازش

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

چرا تو خونه خودتون نیستین ؟ اینطوری که اعصابت بهم بریزه نمی تونی درس بخونی

اره کاش بودم ولی خونه خودمون خیلی صدا بود اینجور گفتم بیام کنار این ، اینم رو مخمه واقعا خسته ام کرده🤕