2777
2789
عنوان

به نظرتون‌جهشی خوندن خوبه یا نه

268 بازدید | 27 پست

کسی که واقعاااااا با استعداد و درسخون باشه، یعنی درسای سرکلاس براش هیچ باشن و مخ ریاضی باشه

نظرتون چیه اگه دو یا سه پایه رو جهشی بخونه ؟ از دبستان و راهنماییش

من خودم میگم هر پایه ای رو باید تو سن خودش یاد بگیری چون فقط درس که نیست باید بتونی مهارت های عادی اجتماعی رو هم یاد بگیری و تو دبستان معمولا همسن ها میتونن اینکارو بکنن کسی که کوچیک تر باشه یکم سختش میشه 

ولی از طرفی جلو هم میافته و خب کسایی که اینکارو بکنن هم هستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدیدا مخالفم

وقتی هوشش خوبه پس میتونه همزمان با مدرسه مهارت های مختلف یاد بگیره

ولی اگر جهشی بخونه این اتفاق رخ نمیده و محروم میشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

خدا را شکر کل خاندانم ای کیوشون روی هم‌به ۱۱۰ نمیرسه.  پس از نزدیک ندیدم.   اما اما مدرسه محلی برای تعامل با افراد همسن هودت هست برای توسعه مهارت های زندگی مانند دوستیایی، مذاکره، احترام، تعامل و‌غیره.   خیلی با احتیاط باید این کار بشه. و ترجیحا یک روانپزشک کودک نظر بده بهتر هست 

مثلا چه مهارتی؟

انواع زبان ها مثل انگلیسی فرانسوی اسپانیایی روسی چینی

انواع زبان های برنامه نویسی مثل c+ پایتون یونیتی و ...

انواع ورزش ها مثل شنا و تنیس و ....

انواع کارای هنری مثل نقاشی و چوب کاری و ویترای و فلز و ....

انواع ساز ها مثل پیانو و گیتار و ...

و هزاران مهارت دیگه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

سال گذشته مدیر پسرم اصرار ک جهشی بخونه بردم مشاور مخالف بود پدرشم گفت مگه مسابقه هست.

مادرشوهرم چون فرهنگیه گفت سال های آتی بچه دچار اختلال میشه . 

خلاصه نظرات همه منفی بود و منم منصرف شدم. الان هم کلاس درس براش شوخیه از بس همه رو بلده ولی کلاس موسیقی میره

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

انواع زبان ها مثل انگلیسی فرانسوی اسپانیایی روسی چینیانواع زبان های برنامه نویسی مثل c+ پایتون یونیت ...

اها اینارو همزمان داره انجام میده از ۵ سالگی

یعنی زبان و کامپیوتر و نقاشی

اون چهشی خوندن هم تو تابستون اتفاق میوفته

اها اینارو همزمان داره انجام میده از ۵ سالگییعنی زبان و کامپیوتر و نقاشیاون چهشی خوندن هم تو تابستون ...

وقتی که جهشی بخونه باید با بچه ها بزرگتر از خودش و درسای بیشتر از خودش کار کنه و اونوقت دیگه وقت نداره در طول مدره این کلاس هارو بره

پس بزار براش مدرسه آسون باشه و در طول این آسون بودن کلاس های مختلف بره و حرفه ای شه

سال گذشته مدیر پسرم اصرار ک جهشی بخونه بردم مشاور مخالف بود پدرشم گفت مگه مسابقه هست.مادرشوهرم چون ف ...

کلاس چندمه؟

من اینو واسه خودم پرسیدم

و اشتباه خیلیییی بزرگی کردم که انجامش ندادم، ما هم گول حرف مدیر و مشاور رو خوردیم

و الان حاضرم خیلی چیزا رو بدم ولی برگردم به اون موقع و حداقل ۲ پایه رو جهشی بخونم، گریههههه

وقتی که جهشی بخونه باید با بچه ها بزرگتر از خودش و درسای بیشتر از خودش کار کنه و اونوقت دیگه وقت ندا ...

اون‌پایه ی جهشی رو توی تابستون میخونه و همزمان با پایه ی درسی دیگه اش نیست

و این کلاسارو تو کل سال میره، نه فقط تابستون

اون‌پایه ی جهشی رو توی تابستون میخونه و همزمان با پایه ی درسی دیگه اش نیستو این کلاسارو تو کل سال می ...

عزیزم‌متوجه منظورم نمیشی چرا😁

مثال: الان دختر ۹ ساله جهشی بخونه به جای کلاس سوم‌میره پنجم مثلا 

حالا تو طول سال که باید کلاس ۵ بخونه نسبت به سنش اون کلاس براش سخته پس تو طول سال درس براش سخت تر میشه و دیگه وقت نمیکنه کلاس جانبی بره

پس بزار درس مدرسه براش آسون باشه تا بتونه کلاس جانبی بره