kikipary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 405 عنوان خیلی خیلی میخوابم 118 بازدید | 16 پست بچه ها من خوابم کافی و مناسبه و اصلا کم نیستولی امروز از صبح ساعت ۷ بیدار شدم درس بخونم سرم گیج میرفت و خوابم میگرفت ،خوابیدم، الان دوباره خوابم میادچیکار کنم واقعا نمیتونم اینطور درس بخونم بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..." 1404/09/04 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kikipary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 405 چن وقته اینطوری هستی؟ گاه گاهی اینطوری میشم بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..."
دختر_نوجوان عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2523 منمممم 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
zendam عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1136 مطمئنی؟شبا زود میخوابی ولی بازم خوابت میاد؟شاید از کمبود آهن بدنته یا صفحه سفید کتاب هم بیشتر چشمو میزنه آدم خوابش میبره عینک بزنبازم نمیدونم
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 7008 خواب ،خواب میارهاگه کلا پر خواب نیستی،امروزو اشکال نداره،نیاز بدنت هست شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 7008 تقصیر کتابه بگدارش کنار خواب از سرت میپره 🤣🤣🤣🤣👌 شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
kikipary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 405 مطمئنی؟شبا زود میخوابی ولی بازم خوابت میاد؟شاید از کمبود آهن بدنته یا صفحه سفید کتاب هم بیشتر چشمو م ... اره خوابم اوکیه واقعا حتی شاید زیاد از حدم باشهفکر کنم به خاطر کتابه ولی نمیشه که نخوند بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..."
kikipary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 405 خواب ،خواب میارهاگه کلا پر خواب نیستی،امروزو اشکال نداره،نیاز بدنت هست نمیشه کنکوریم باید درس بخونم😂 بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..."
zendam عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1136 اره خوابم اوکیه واقعا حتی شاید زیاد از حدم باشهفکر کنم به خاطر کتابه ولی نمیشه که نخوند طبیعیه این چیزا خب یکم بخواب خستگیت در بیاد البته استفاده زیاد از گوشی هم تو خستگی چشم تاثیر داره
kikipary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 405 طبیعیه این چیزا خب یکم بخواب خستگیت در بیاد البته استفاده زیاد از گوشی هم تو خستگی چشم تاثیر داره دقیقا کلیپ درسی زیاد میبینم ولی چه میشه کرد💔 بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..."
zendam عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 1136 دقیقا کلیپ درسی زیاد میبینم ولی چه میشه کرد💔 خودتم بخون کلیپ درسی موقعی ببین ک مبحثی رو بلد نباشی ولی میگذره منم شرایط تو رو داشتم
kikipary مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 405 خودتم بخون کلیپ درسی موقعی ببین ک مبحثی رو بلد نباشی ولی میگذره منم شرایط تو رو داشتم ممنونم عزیزم💕💕💕 بهقولشاملو:ماشکیبابودیم!وایناستآنکلامی کهمارابهتمامی،وصفمیتواندکرد..."