2777
2789
عنوان

خیلی خیلی میخوابم

118 بازدید | 16 پست

بچه ها من خوابم کافی و مناسبه و اصلا کم  نیست

ولی امروز از صبح ساعت ۷ بیدار شدم درس بخونم سرم گیج میرفت و خوابم می‌گرفت ،خوابیدم، الان دوباره خوابم میاد

چیکار کنم واقعا نمیتونم اینطور درس بخونم 

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منمممم  

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

مطمئنی؟شبا زود میخوابی ولی بازم خوابت میاد؟شاید از کمبود آهن بدنته یا صفحه سفید کتاب هم بیشتر چشمو م ...

اره خوابم اوکیه واقعا حتی شاید زیاد از حدم باشه

فکر کنم به خاطر کتابه ولی نمیشه که نخوند

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."
خواب ،خواب میارهاگه کلا پر خواب نیستی،امروزو اشکال نداره،نیاز بدنت هست

نمیشه کنکوریم باید درس بخونم😂

اره خوابم اوکیه واقعا حتی شاید زیاد از حدم باشهفکر کنم به خاطر کتابه ولی نمیشه که نخوند

طبیعیه این چیزا خب یکم بخواب خستگیت در بیاد 

البته استفاده زیاد از گوشی هم تو خستگی چشم تاثیر داره 

طبیعیه این چیزا خب یکم بخواب خستگیت در بیاد البته استفاده زیاد از گوشی هم تو خستگی چشم تاثیر داره

دقیقا کلیپ درسی زیاد میبینم ولی چه میشه کرد💔

خودتم بخون کلیپ درسی موقعی ببین ک مبحثی رو بلد نباشی ولی میگذره منم شرایط تو رو داشتم

ممنونم عزیزم💕💕💕