2777
2789

بعضي وقتا دنیا واقعا بي ‌مزست. مثلِ یه چاي ک هم شکر توش ریختن هم نمک. مزه‌ ي عجیب و غريبي داره ک نمیشه قورتش داد. آفتابِ قشنگ پشت ابر مي ‌مونه، آدمِ خوب زود مي ‌میره، آدمِ بد تا سالیانِ سال عمر میکنه و کاراي بدشو تکرار میکنه. عشق‌ ها ب راحتي ب جدايي میرسن، اما کینه‌ ها تا همیشه تو دلت مي ‌مونن. کلي زحمت میکشي براي یه چيزي، بعد یهو یه اتفاقِ احمقانه همه‌‌ چي رو ب باد میده. انگار یه نيروي پشت صحنه داره مسخره‌ بازي درمیاره. آدما انقدر مشغولِ روزمرگي شدن ک فراموش کردن چطور بخندن...همه‌ چي شده یه روتینِ بي ‌روح. صبح با زنگِ بي ‌مزه‌ ي گوشي از خواب بیدار میشي، با آدماي بي ‌مزه‌‌ ي مترو برخورد میکني، ب یه کارِ بي ‌مزه میرسي، و آخر شب هم با یه سري سریالِ بي ‌مزه خودت کار رو تموم میکني. این دور باطلِ بي ‌مزه، بعضي اوقات واقعا آدم رو خسته میکنه. ولي عادت کردیم. آدما ب همه‌ چي عادت مي ‌کنن، حتی ب بي ‌مزگي...

اگه از داستان هاي تو این سبک خوشتون میاد، میتونید کانالِ تلگرامِ بنده رو داشته 

music_loverrr01

اگه توي سرچ هاتون بزنید اینو میاره🙂💝 

مچکرم ک تا اینجا وقتِ قشنگتون رو ب من سپردید و همراهي کردید💎

مگه قرار نبود آقایون تو معدن کار کنن؟ پس تو سایت زنونه چیکار میکنن ک مدام درخواست میدن؟

اصلا به متن های ناامید کننده علاقه ندارم

زور نکردم. نوشتم هرکي علاقه داره!

مگه قرار نبود آقایون تو معدن کار کنن؟ پس تو سایت زنونه چیکار میکنن ک مدام درخواست میدن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان