2777
2789
احتمالا افسردگیه گلم همین که حس‌میکنی انگار یه مشکلی هست یعنی باید بری پیش روانپزشک دارو بخوری خیییل ...

اینقد چیزای ک تو ذهنم میچرخه چرتن میدونی خودم نیستم .میترسم خوب نشم ..خیلی وحشتناک و سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو گلم راحت باش منم باردارم همینم

من مثلا رفته بودیم دکتر تو ذهنم میگفتم دکتر عقلش بهش گفته درس بخونه و اون لحظه ک میومد این فکرا من حالم بد میشد احساس بد بهم دست می‌داد .این یکشیه .اصن نمیدونم چجوری بگم ..

۴ ماهه زایمان کردم کی درست میشههههه

زمان میبره نگران نباش

فقط سعی کن سردیجات نخوری خوراکیای گرم و مقوی بیشتر بخور و اگر برات ضرر نداره شبا قبل از خواب دمنوشای آرامبخش مثل بابونه و گل گاوزبون بخور خیلی تاثیر داره

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

زمان میبره نگران نباشفقط سعی کن سردیجات نخوری خوراکیای گرم و مقوی بیشتر بخور و اگر برات ضرر نداره شب ...

باشه عزیزم ممنون فقط میدونم خیییییلی سخته خیلی

باشه عزیزم ممنون فقط میدونم خیییییلی سخته خیلی

باید تحمل کنی تا تموم بشه 

بالاخره تغییر سخته

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

درکت میکنم با پوست استخونم

وااقعا؟؟😭😭😭😭😭😭الان شما ک بارداری اینجوری؟ این هورمونا چی سر ادم میارن 😭😭اصن نمیدونم کدوم فکرو بهتون بگم ...من بارداری خیلی سختی داشتم خییلی سخت😭😭 بعضی وقتا برای خودم گریه میکنم ..

وااقعا؟؟😭😭😭😭😭😭الان شما ک بارداری اینجوری؟ این هورمونا چی سر ادم میارن 😭😭اصن نمیدونم کدوم فکر ...

منم گلم خدا نمیدونم چرا این جوری امتحان میکنه ادمو من از ماه چهارم بارداری تا الام ک ماه نهم دارم عذاب میکشم میخوای تلفنی صحبت کنیم؟

منم گلم خدا نمیدونم چرا این جوری امتحان میکنه ادمو من از ماه چهارم بارداری تا الام ک ماه نهم دارم عذ ...

شمارمو میدم تو واتساپ صحبت کنیم با هم عزیزم