2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بالانس هورمونی بهم ریخته ست و مغز تا بخواد به شرایط جدید عادت کنه یکم زمان میبره

سعی کن تمرین تنفس کنی و مدیتیشن و یوگا خیلی کمک میکنه

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

طبیعیه اگه چیزای ترسناک و خطرناکه اهمیت نده اگه چند ماهه طول کشیده برو دکتر شاید افسردگی بعد زایمان ...

نه اصن یه چیزای میااااد حالمو خراب میکنه با خودم میگم اینا چیه میاد تو ذهنم کسی از این چیزا تو ذهنش نمیاد 

وقتی میاد گیر میدم بهش اصن یه حالیه

شما چ فکرایی ؟

شوهرم رو مخم بود. اون بنده خدا کپ کرده بود از شرایط جدید و من حرص میخوردم. که چرا به من گفت بالای چشمت ابروعه. چرا رفت فلان جا. چرا زنگ نمیزنه و... مامانم بچه رو نگه میداشت من سز بودم و هیچی بلد نبودم. انقدرررر حرص میخوردم. چرا بچه رو اینطوری گرفته، چرا نمیزاره برم خونه‌ی خودم. اینا (خانوادم) نمیزارن من به بچه‌ام شیر بدم و...

بیشترش توهم خودم بود

نه اصن یه چیزای میااااد حالمو خراب میکنه با خودم میگم اینا چیه میاد تو ذهنم کسی از این چیزا تو ذهنش ...

احتمالا افسردگیه گلم همین که حس‌میکنی انگار یه مشکلی هست یعنی باید بری پیش روانپزشک 

دارو بخوری خیییلی بهتر میشی از الانم بگم سرخود نباید قطع کنی مرتب مصرف کن تا دکترت خودش بخواد کم و قطع کنه 

برای شیردهی هم مشکلی ایجاد نمیشه من خودم از پنج ماهگی هم دارو میخوردم هم شیر میدادم مشکلی هم نبود 

احتمالا افسردگیه گلم همین که حس‌میکنی انگار یه مشکلی هست یعنی باید بری پیش روانپزشک دارو بخوری خیییل ...

واقعا؟ هیچ مشکلی پیش نیومد برا نی نی ؟ یعنی بخدا حس میکنم بدترینه این افسردگی بعد زایمان 

دوس دارم ذهنم آروم باشه آروم بشینم کارمو کنم چیزی تو سرم نباشه .خیییلی بده خیلی 

احتمالا افسردگیه گلم همین که حس‌میکنی انگار یه مشکلی هست یعنی باید بری پیش روانپزشک دارو بخوری خیییل ...

تا چن وقت خوب شدین شما ؟ دارو ک بخوری فکرا کم کم میرن ؟