2777
2789
عنوان

چجوری عکس گوشی

48 بازدید | 3 پست

سلام خوبین بچه ها تو گوشیم عکس که پاک میکنم باز برمیگرده حتی از قسمت که سطل زباله است باز پاک میکنم

میام بیرون بد چند ثانیه میرم باز هست

باید چکار کنم

مدل گوشی نوت۱۴

چه باحال😃😃

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام وقتتون بخیر 

آیا زمانی که عکس‌ها رو پاک می‌کنید و بعد مجدداً وارد گالری می‌شید اینترنت گوشیتون روشنه؟

به این دلیل سوال بالا رو پرسیدم چون ممکنه سینک و همگام سازی رو روشن باشه و به همین خاطر زمانی که عکس‌ها را پاک می‌کنید مجدداً عکس‌ها در گالری ظاهر می‌شوند

شما ابتدا اینترنت رو خاموش کنید  بعد عکس‌های مورد نظر را پاک کنید و مجدداً بررسی کنید که آیا عکس‌ها دوباره برگشتند یا خیر؟

همچنین می‌تونید از قسمت تنظیمات گزینه همگام سازی رو خاموش کنید ولی برای راحتی کار همون روش بالا برای تست بهتر است 

اگر برنامه گالری، نسخه رسمی گوشی هست، بهتر است اون رو از پلی استور آپدیت کنید

بعد از طریق تنظیمات و از لیست مدیریت برنامه‌ها، گالری رو انتخاب کنید و توقف اجباری رو در ابتدا انجام بدید و بعد از اون، پاک کردن کش یا حافظه پنهان را انجام بدید.

لطفاً دقت کنید که که در هنگام پاک کردن حافظه پنهان، گزینه پاک کردن داده را انتخاب نکنید

‌