2777
2789
عنوان

یه پیج زدم تو اینستا

68 بازدید | 15 پست

راجب ادیت این چیزا

دیشب ساعت ۴ پستش کردم

تا الان ۳ هزار نفر دیدن با ۱۰۰ لایک

با فالور های صفر🥲😂

خیلی شاد شدم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ساعت اوج باید پست میکردی

من یه پیجویه پست گزاشتم هشتگ و ابنام زدم سر دوساعت هزارتا فالو کردن،پیجم هنوز همون یه پسته شدم دوهزارتا

میفروشمش کسی میخاد😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تو ساعت اوج باید پست میکردیمن یه پیجویه پست گزاشتم هشتگ و ابنام زدم سر دوساعت هزارتا فالو کردن،پیجم ...

ساعت اوج کدوم ساعات هاست

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ساعت اوج کدوم ساعات هاست

فک کنم ساعت ۱۰ شب تا دو منم خوب نمیدونم بزن گوگل

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تو ساعت اوج باید پست میکردیمن یه پیجویه پست گزاشتم هشتگ و ابنام زدم سر دوساعت هزارتا فالو کردن،پیجم ...

چند می‌فروشی 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

چند می‌فروشی

نمیدونم مزنه اش چنده؟🤣

والا نمی‌دونم 🤣

میخایش؟

آره برای پیج کاری می‌خوام اگر اوکی باشه

مفتی میدمش ولی نمیدونم چجوری باید بدم

نمیخام هیچ اثری از خودم بفهمی🤣

مفتی میدمش ولی نمیدونم چجوری باید بدمنمیخام هیچ اثری از خودم بفهمی🤣

نه بابا حالا مفتی نه ولی اگر بازدید داره می‌خوام 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹