2777
2789

توروخدا تو بارداری چیکار کردید راهنمایی بکنید ...من اکثرا هرروز سردرد دارم گفتن تنشی ومیگرن عصبی هستش ....حالا همش میترسم حامله بشم میگم خدایا حالمو بدتر نکنه 

من من. والا نمیگم ناراحتت کنم ولی رو بچمم تاثیر گذاشت ویارمم خیلی شدید بود ولی بارداری دومم دکترمو عوض کردم دارو میداد میخوردم سردردم و حالم بهتر بود الان پسرم خوبه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دارم تو بارداری شدید تر بود البته ماهای اول درحدی که دلم میخواست خودمو بکشم

توروخدا سردردت چه شکلی بود؟قبل بارداری هم میگرن داشتی ؟خب بعد ماه های اول خوب شد؟

من من. والا نمیگم ناراحتت کنم ولی رو بچمم تاثیر گذاشت ویارمم خیلی شدید بود ولی بارداری دومم دکترمو ع ...

شما ام آرای اینا دادید ؟میگرن داشتید ؟علایمتون چطوری بود؟

رو بچتون چه تاثیری داشت؟

اره . هم رو شیرم .شرخشک دادم بش . الانم اخلاقش خوب . ولی اگ بری دکتر کنترل کنی اذیت نمیشی چون دونی بادکتر بودم اوکی بود

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بوتاکس کن قبل اقدامت 

چون بارداری میگرن رو شدیدا بیشتر میکنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

شما ام آرای اینا دادید ؟میگرن داشتید ؟علایمتون چطوری بود؟

اره رفتم . برا هربویی صدایی ناراحتی سردرد میشم گشنم باشه تشنم باشه روزه بگیرم سردردم

خب سر بارداری دوم مگه برای میگرن دارو میخوردی؟

اره بااین ک عذادار بودم و روحیخ درستی نداشتم ولی داروی دکتر کنترل میکرد 

خب جواب ام آرای تون چی بود توروخدا ؟راستی ام آروی هم دادید ؟مال رگهای مغزه

کلا همه جا رفتم ام ار ای ک گفت فقط میگرن و حملات عصبیه ولی شکر خدا سکته نیس. از این سیما ک وصل میکنن هم انجام دادن گفتن قابل کنترله تنش عصبیه