2777
2789

به نظرم خیلی زنگ میزنه. هی هر روز سلام خوبیکجااایید جیکار میکنی بعد گوشی رو میده به بچه ی دوساله ی برادر شوهرم میگه بهونه میگرفت با عموش حرف بزنه

اونا کلا" با مادرشوهرم اینا زندگی میکنن

الان نزدیک ۸ماهه ازدواج کردیم من خیلی بدم میاد

آخه بچه ی اونا به ما چه

ما جایی میریم سریییع مادر شوهرم میگه زن عموووش بغلش کن

زن عمووووش جورابشو بپوشون

زن عمووووش غذاشو میخاد از دست شما بخوره

عمووووش بغلش کن عموووش باهاش بازی کن

وقتی هم خودمون دوتا تنهاییم زنگ میزنه که چصووونه میخاد با عموش حرف بزنه 

دیگه حالم داره هم از بچه هه به هم میخوره هم از رفتارای مادرشوهرم که این بچه رو گرفته دستش میکنه تو باسن ما

😂😂😂

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب تعریف کردی😂

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

به نظر من حساسی 

اصلن چرا خودتو درگیر چنین مسئله ای میکنی

منم شوهرم همیشه با خانوادش حرف میزنه

اصلن نمیپرسم چرا 

🤣😂تازه ی بار مادرشوهرم خیلی زنگ زد جوابشو نداد

گفتم جواب بده ..گفت ولش،کن الان میخواد فک بزنه

اسی وقتی رو چیزی حساسیت نشون بدی شوهرت بیشتر لج میکنه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وا به اون طفل معصوم چه ربطی داره ؟! اون اصلا نمی فهمه کی داره چیکار می‌کنه ؟ تقصیر مادرشوهر کم عقلتونه که شاید با این کارا می خواد شما رو به هوس بندازه زود بچه دار بشید !

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

همین همسرت اگر بدون خانواده میومد خواستگاری ردش میکردی 

نمی‌دونم چرا بعد از ازدواج فراموش می‌کنید که خانواده ای هم در کار بوده 

عزیزم اینقدر حساس نباش گارد نداشته باش در مقابل بچه ها 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍