2777
2789
عنوان

مرد های مشهدی

137 بازدید | 24 پست

سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر 

یه سوالی داشتم خواستم بگم مردای مشهدی من تو فامیل زیاد دیدم خیلی رو زنشون حساسن دوسش دارن عاشقشن مثلاً همه کاری براشون می‌کنن می‌خوام بدونم میشه چند تا شما اگه می‌دونین چند تا مثال بزنین مردای مشهدی چه جورین

مردهای مشهدی بسیار زرنگن

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چکار می‌کنه برا زنش

تو کارای خونه خیلیی کمکه

ماست و ترشی درست میکنه بادمجون سرخ میکنه

به بچهاش رسیدگی داره

پول میزنه هر ماه تو کارتش 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

با خانمشون چجوریند

بستگی داره 

خاوری ها اکثرا خیلی غیرتین و زود جوش میارن رو حجاب اینا حساسن تعصبین

کردا و کرمانجای مشد که از جاهای دیگه اومدن خیلی خانم دوست و خیلی خانواده دوستن و همه کار برا خانوادشون میکنن صمیمی و ولخرج و زن دوست و کاری

مشهدی های اصیل هم خیلی اخلاق های خوبی دارن با احترام با عزت نفس و مهربونن و خیلی با طرف مقابل و خانومشون با احترام برخورد میکنن احترام حرف اورسون به خانوم کمک میکنن توی خونه و اخلاق مهربونی دارن

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️