2777
2789

شب ها ۱۰ بار از خواب میپرم

یکی مثل داداشم ولی قدبلندتر دنبالم بود

دیشب تو یجای کوه مانند بودم میخواستن منو بندازن داخل جایی 

بدنم میلرزه تنها هم نیستم قرآن و چاقو هم زیر سرم هست

تورو خدا میتونید کمکم کنید خیلی حالم بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترسیدی سر زایمانت

رگ هولتو اگ کسی بلده بگیره برات

یکم داروی ارامبخش گیاهی ک براشما و کودکتون بی خطر باشه تهیه کن اروم بشی خوب میشی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

احتمالا علتش تغییرات شدید هورمونی و همینطور از دست دادن آهنه. قرص آهن بخور و همین طور مولتی ویتامین تا دو هفته بگذره هورمونات تنظیم میشه کمبود آهن هم تا حدودی با قرصها جبران میشه اگه اون موقع بهتر نشدی برو روانپزشک چون ممکنه افسردگی زایمان باشه.

.
احتمالا علتش تغییرات شدید هورمونی و همینطور از دست دادن آهنه. قرص آهن بخور و همین طور مولتی ویتامین ...

میدونی دخترم نارس دنیا اومد کنارم نیست یادش میفتم هی گریم میگیره 

سرگیجه خیلی شدید هم دارم بعدشم همش فکرم پیش دخترمه 

میدونی دخترم نارس دنیا اومد کنارم نیست یادش میفتم هی گریم میگیره سرگیجه خیلی شدید هم دارم بعدشم همش ...

عزیزم🙃من وقتی زایمان کردم تنهای تنها بودم همسرمم خدمت نرفته بود سر اون پلیسا جلبش کردن و بردنش زندان حدود ۲۰روز خونه نبود🙃هیچکسو تو این شهر نداشتم هیچ اتفاقی نیفتاد برام هیچ چیزی نیست خون زیادی از دست دادی خودتو تقویت کن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

میدونی دخترم نارس دنیا اومد کنارم نیست یادش میفتم هی گریم میگیره سرگیجه خیلی شدید هم دارم بعدشم همش ...

ان شالله زود مرخص میشه میارنش پیشت نگران نباش زنی که تازه زایمان کرده خیلی حساس و شکننده است خودتو تقویت کن اصلا هم ذره ای افکار خرافاتی رو باور نکن . هیچ چیز  فرافیزیکی دور و برت نیست و فقط دچار ضعف بدن و تغییر هورمونی شدی منم مثل تو بودم .

دکتر بهم گفت تا دو هفته خوب میشی اگه نشدی بیا دارو بدم . تو هم اگه بهتر نشدی حتما برو تا حالت زود خوب بشه.

.