2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی خونگی چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

802؟ منم دارم همین مارک مدل ولی راضی نیستم نخ همش پاره میکنه

مونتاژ تایوان دارم بدنه لاکی نزدیک 20ساله باهاش همه چیز دوختم از روتختی دونفری با پشم وشیشه تا پیراهن و....

شما باید سوزن اصل بندازی. قرقره خوب استفاده کنی قرقره یا دوک را یه ساعت بنداز تو لیوان اب تا خشکی نخ گرفته بشه وزود به زودی پاره نشه بذار خشک بشه بعد استفاده کن

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
اکثر نخ پاره کردن ها به خاطر شماره سوزن هست

نمیدونم والا من کشش نخ رو هم تنظیم میکنم اما فکر میکنم برا خانمای خیاط خوب باشه. من خیاط نیستم فقط گاهی ملحفه ای بدوزم یا درزی یا شلوار کوتاه کنم ...

.
مونتاژ تایوان دارم بدنه لاکی نزدیک 20ساله باهاش همه چیز دوختم از روتختی دونفری با پشم وشیشه تا پیراه ...

من با هاش کرپ لمینت پشت اومد 3میل دوختم همنا که جا فلاسکی وجای قابلمه ای وکیفیت استخری تو بازار اومده

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
نمیدونم عزیزم یادم نیس مخصوصا همین چرخ دادن بهم سوزن

خب عزیز هر ضخامت پارچه ای یه شماره سوزنی می خواد 

مثلا یه سوزن شماره ۱۰ دارم برای پارچه های تریکو و نازک 

سوزن شماره ۱۴ برای پارچه های معمولی مثل ملافه 

سوزن شماره ۱۶ برای پارچه های لی و مخمل 

یعنی سوزن شماره ۱۴ بزاری برای تریکو بیچاره می شی بس که نخ پاره می کنه.  بعد فقط سوزن عوض کن و شماره ۱۰ بزار انقدر تمیز می دوزه که دلت می خواد چرخ بغل کنی

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

نمیدونم والا من کشش نخ رو هم تنظیم میکنم اما فکر میکنم برا خانمای خیاط خوب باشه. من خیاط نیستم فقط گ ...

سوزن چرخ تکی هم می فروشند این دفعه رفتی بازار دو تا دونه سوزن شماره ۱۰ و دو تا هم شماره ۱۶ بخر.   اینم که با چرخ بوده شماره ۱۴ هست 

بهشون لاک رنگ متفاوت بزن که شماره اشون اشتباه نکنی 

مال من ژاپنی هست احتمالا کار کردن با زبون بسته رو بلد نیستم😅

منم بلد نبودم هر پارچه سوزن مخصوصا میخواد مثلا پارچه ضخیم پالتویی و...سوزن16تاذ18 

سوزن 14 برای پارچه های معمولی

سوزن 9 11 ته آبی زرد برای پارچه های تریکو رییون

کشش نخ رو چند میذارید؟

همون ۴ معمولا کافیه  

کشش نخ برای بالا یا پایین شدن دوخت هست 

پاره شدن نخ برای شماره سوزن هست