2777
2789
عنوان

خدايي بدون تعصب تهران با اين وضع محل زندكيه

| مشاهده متن کامل بحث + 3912 بازدید | 127 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارزش داره مريضي و الودكي و ترافيك؟ الان بعضي شهرا هست امكانات در حدنسبي بد نيست اين مشكلات هم نداره

خب چیکار میشه کرد؟ الان شهر شما الوده بشه مهاجرت میکنی؟ مگه راحته؟  خونه، محل کار ،خانواده  اینارو چیکار کنیم 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

هرکی به زادگاه خودش تعصب داره حالا میخواد جا باشه با چه مشکلاتی باشه

من هر جا برم برگردم کرج انگار وارد بهشت شدم 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خب چیکار میشه کرد؟ الان شهر شما الوده بشه مهاجرت میکنی؟ مگه راحته؟ خونه، محل کار ،خانواده اینارو چ ...

من مجبور شدم واسه كار همسرم از شمال با اون اب و هوا مهاجرت كردم و از خانواده هم دورم  اينم در حد سواله

من دوست دارم ی روستای بکری پیدا کنم برم زندگی، 

این از وضع جنگل ها ک در آتش سوخت،

این از آلودگی هوا

این از نباریده بارون تو ماه سوم پاییز

این از گرونی بنزین 

این از وضع سفره مردم

این از میوه های بالای 100 هزار تومن 

اینجا ایران نیست دیگه اسمش ویرانه 

من یه سال یه شهر کوچیک زندگی کردم داشتم دق میکردم. تا هوا تاریک میشد همه میرفتن تو خونه هاشون هر دقیقه هم سرشون تو زندگیه هم بود. من عاشق همین تهرانم. با همه ی مشکلاتش. وقتی مسافرت میرم بعد چند روز وارد تهران میشم میگم آخیش هیچ حپجا شهر خودم نمیشه. آدما به همه ی شرایط عادت میکنن

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.

والا این امکانات خیلی شهرای دیگه دارن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

اصفهان و یزد اب ندارن

تبریز و خوزستان هوای آلوده 

جنوب به شدت گرم 

همه امکانات جمع شده تو پایتخت 

پزشکی و تولیدی و رفاهی و آموزشی و بهترین دانشگاه های ایران و کار تو تهران بیشتره 

کجا برن مردم ؟