درسته امكانات زياده ولي الودكي فاجعه، قيمتها بالا،ترافيك بيداد ميكنه مدارس همش تعطيل. تازه اكه يه مدت ديكه سرطان ريه مبتلا نشيم. جرا بعضيا به تهران انقدر مينازن لطفا بي تعصب بكيد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من که برای هر کاری تهران داشته باشم غم دنیا تو دلم میریزه تا انجام شه برگردم شهرم.انگار تو قفس هستم و قتی تهران میرم.همیشه تلاش میکنم کارام زود انجام شه زود برگردم
من یه سال یه شهر کوچیک زندگی کردم داشتم دق میکردم. تا هوا تاریک میشد همه میرفتن تو خونه هاشون هر دقیقه هم سرشون تو زندگیه هم بود. من عاشق همین تهرانم. با همه ی مشکلاتش. وقتی مسافرت میرم بعد چند روز وارد تهران میشم میگم آخیش هیچ حپجا شهر خودم نمیشه. آدما به همه ی شرایط عادت میکنن
و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم