2777
2789
عنوان

خدايي بدون تعصب تهران با اين وضع محل زندكيه

| مشاهده متن کامل بحث + 3912 بازدید | 127 پست

الان تو روستاییم انگار دود همه جارو گرفته، چش چشو نمیبینه کل ایران آلودس

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
نمک میخورن نمکدون هم میشکننوالا هیچ کجای کشور مثل ما تهرانیا مهاجرپذیر نیستاینقدر هم خوش میگذره بهشو ...

نيست كلي از شماها نريختيد شمال كل تعطيلات اونجاييد! اتفاقا روي صحبتم با مغرورهايي مثل شماست نه تهرانيهاي محترم و فهميده.من به شخصه از خدامه همسرم راضي شه از الودكيها بريم شما هم دعا كن راضي شه شما هم كه بخيلي راحت شي شهرتون كل و بلبل شه نترس دست كسيو نكرفتم و نخواهم كرفت كه بيارم انكار ارث باباته خوبه شمال هم ديديم جي كردين ما حرفي نزديم.نمك خوردن و نمكدون شكستن! جه كار مكه واسه مهاجرين كردين مثلا؟ كاش مثل تهرانيهاي محترم و باشعور بودين

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما ی نفر ب اضافه چند میلیون نفر دیگه.

نظرت جيه يه قانون وضع كنيد تهرانيها با شهرستانيها ازدواج نكنن؟ ببخشيد موقع ازدواج به جاي با اجازه بزركترها نكفتم با اجازه تهرانيهاي بخيل! تهرانيهاي اصيل و محترم روي سر ما جا دارن ولي اونها كه مزخرف ميكن نه. ببخشيد كه مني كه همسرم ماشين داره كه خودش تهرانيه و من نه به الودكي شهرتون با وجود شخص خودم اضافه كردم! همينقدر بي منطقيد

بنده اكر شمال هم همين حد الوده بود همين تاپيك رو نظرخواهي ميكردم.با احترام به تهرانيهاي باشعور و فهميده متاسفم واسه اونها كه فكر ميكنن به تهرانشون توهين شده و بي ادبي كردن با همين افكار مطالبه نكرديد از كساني كه مسيولن.همه جي رو انداختيد سر مهاجرها كه اوضاع اينه بخدا اكه همه هم بركردن شهرشون باز هم مشكل خيلي حل نميشه شايد فقط تا حدودي. ممنون از كساني كه منطقي جواب دادن

خيلي خبرهچون اصالت داريمچون از اول تو امكانات بزرگ شديم و عقده اي نشديم

دوست عزيز بي درك! برو ببين شمال خصوصا رشت امكانات داره يا نه بعدبيا عين عقده ايا بكو تو بي امكاناتي بزرك شدي! خونه اي كه ما تو شمال داشتيم تو بهترين نقطه شهر عمرا بتوني بخريش اصلا درست نبوداين حرف ولي به توي متوهم عقده اي بايد ميكفتم فكر نكني خبريه! تو ازين ادمهاي عقده اي هستي وكرنه كلي تهراني محترمانه جواب دادن