2777
2789
عنوان

مامانای شماهم اینطوری ان

109 بازدید | 16 پست

از خواب پا شدم صورتمو شستم داشتم آبرسان میزدم یهو مامانم گفت این چیه همش میزنی به صورتت انقدر زدی چیشدی یعنی(چه تغییری کردی بازم همونی دیگه)گفتم دختر خودتم دیگه گفت نه صورت منو ببین سفید چقدر خوشگله گفتم آره یک کیلو لک داره خیلی خوشگله صورتش کلی لک داره

واقعا اینطوری میگه اعتماد به نفسم تموم میاد پایین حالم بد میشه اینطوری میگه مامانای شماهم اینطوری ان؟ مث ننه ی من بد دهنن هرچی دلشون میخواد بهتون میگه؟ اعصابم خورد شد تموم 

کلا تو همه چیز بهم گیر میده میخوام برم بیرون میگه تو که هفته پیش بیرون بودی چخبره هرساعت بیرون بابا من ۱۸سالمه باز اختیار خودمو نباید داشته باشم تا یه چیزی میخرم همش غر میزنه میگه چرا خریدی بی پولیه پول نیس چرا خریدی آخه چیکار کنم دلخوشی منم یه دونه همین کرم رژ این چیزاس دیگه کاش یکم درکم میکرد😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابای منم همینه، آبرسانی چیزی خواستی بزنی برو تو اتاقت بزن حرفاش و جدی نگیر 

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

مامان من ساعت شش زنگ میزنه به بچو صبحانه دادی مسواک زدی دورت جمع کردی انگار مامور بهداشته

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خب بزن تو دهنش بهش بگو به تو ربطی نداره

میدونم از حسادت شدیده که این طور میگه با هم رفته بودیم خرید لوازم ارایش بهداشتی برگشته میگه هر چی بزنید همونید اصلا تغییری نمیکنید میگم خوب باشه اشکال نداره بعد میگه فقط پول حروم کنید

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه ذکر و ختمhttps://eitaa.com/joinchat/4140828025Cd0557c4295

فکر نکنم

چرا منم مثل تو بودم همش مامانم گیر میداد یه بیرون نمیتونستم برم یه کرم نمیتونستم بزنم همش غر میزد الان میگم مامانم اون موقع شاید به نظر من همش محدودم میکرد ولی بخاطر خودم میگفت خودم مادرم الان بیشتر مادرمو درک میکنم 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
وا خب بهش بگو خودم بلدم یه تشر واسش بری خودش میشینه سرجاش

از هم دوریم دلم نمیاد میدونم عادتشه میگم اره قانع میشه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»