یه عده فاقد شعور با کاربری فیک طفلی رو از سایت انداختن بیرون
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡
من که دوست داشتم تایپک میزد از غذا هاش میزاشت انرژی مثبت داشت
نمیدونم چیشد دعوا و...
خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمیتونی کسی رو تغییر بدی، فقط میتونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین میکنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدمهایی که بهت آسیب میزنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگیات دور کنه.
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن